Avustralyalı turizmciler 6 ayda 150 bin dolar ucretle cennet adaya "bekci" arıyordu. Ruya işe son başvuru pazar gunu. Bekcilik işine en cok Turkiye'den başvuru yapıldığı da ortaya cıktı.

İŞTE BEKCİLİK YAPILACAK ADA

Alman Bild gazetesinde yer alan habere gore şu ana kadar Hamilton adasında bekci olmak icin 200 ulkeden 18 bin kişi iş başvurusu yaptı. 18 bin kişi arasında uygun gorulen 11 kişi Hamilton adasına iş goruşmesine cağrılacak. Ruya işe ise sadece bir kişi sahip olabilecek.

İNGİLİZCE ŞART KOŞULUYOR

Hamilton adasında calışmaya talip olacak kişide, başta yuzme bilmek olmak uzere şnorkel ve tuple dalış ve diğer su sporlarını yapabilme ozelliği aranıyor. İngilizce bilmek ve iyi iletişim kurabilme ozelliği de "dunyanın bu en iyi işi" icin bir gereklilik.

BALİNALARI GOZLEYECEK

Adayın, işi alabilmek icin "maceracı ruhlu" olması ve "yeni şeyler deneme konusundaki istekliliğini" de gostermesi gerekiyor. İşi alan kişi, Buyuk Mercan Resifi'nin 600 kadar adasındaki durum hakkında iki haftada bir internet gunluğu hazırlayacak, deniz kaplumbağalarını besleyecek, balinaları gozleyecek ve kendisine de cok fazla boş zaman kalacak.

Queensland sahili acıklarındaki Whitsunday Adalarının "mucevheri" tabir edilen 5 bin nufuslu Hamilton adasında, nefes kesici bir manzaraya nazır 3 odalı evde kira odemeden yaşayacak bekcinin, ucak ve diğer ulaşım masrafları da karşılanacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 22 ŞUBAT

18 ulkede verilen ilana başvurular 22 Şubat'ta sona erecek. Bunlar arasından uygun bulunan 11 kişi adaya giderek burada ada bekciliğine hak kazanmak icin diğer adaylarla yarışacak.
Cennete encok Turkler başvurdu

cok guzel yer.. bende giderim.ama kopek balığından korkuyorum. teşşekurler bilgi icin Cennete encok Turkler başvurdu

Turkiyede kredilerle uğraşıp muhasebe tutmaktansa Hamilton adasında bekcilik benim icinde bir ruya Cennete encok Turkler başvurdu

Ayyy kesinlikle ben gitmeliyim sessiz ,sakin,kimsecikler yok ,huzurlu veeee en onemlisi istediğim kadar yuzebilirim benim icin bulunmaz bir fırsat ... Cennete encok Turkler başvurdu

Bu adada bekci olabilmek icin değil tuple tupsuz bile dalarım ben yaaaaaaa kıymetimi bilsinler bak tupun fiyatından haberleri yok galiba ne buyuk iyilik yapıyorum onlara Cennete encok Turkler başvurdu

Ben kacırmışım başvuru suresi dolmuş... Napalım gene gec kaldık