Google'ın ilk telefonu G1 teknolojik ozellikleri ağırlığını unutturan cinsten. G1'in gelişmiş ozellikleriyle baş edebilecek tek model iPhone. Yana doğru kaydırılarak acılan tam donanımlı bir klavyeye sahip olan G1, işadamları icin ideal...
Samsung Omnia
Samsung'un iPhone'a rakip olarak geliştirdiği bu model cok fonksiyonlu ve hayatınızla uyumlu olacak şekilde donatılmış. Ustun kaliteli, yuksek cozunurluğe sahip kamerası maalesef e-posta hesabı oluşturmadaki ve kurulum zorluğunu hafifletmiyor.
Blackberry Storm
BlackBerry Storm'un ekranı bir onceki model olan Bold'a gore daha geniş ve video oynatıcısı mukemmel. Boyut olarak ideal ve Apple'ın iPhone'a gore daha tıknaz ve dar bir şekli var. Ancak bu modelin en onemli eksiği WiFi desteği olmaması.
Apple iPhone
Teknoloji tutkunlarına Blackberry Storm ve T-mobile G1'den daha iyi cevap veriyor. İphone'nun bazı ozellikleri, kalitesiz kamerasını, resimli mesaj ve metni kopyala yapıştır ozelliği olmaması gibi eksilerini goz ardı ettirecek kadar ustun...
Nokia E71İş hayatı ve ozel hayat arasında ince bir cizgi oluşturan Nokia E71 adeta cift fonksiyonlu ikiz bir telefon gibi. İki giriş ekranı iş ve eğlence modları arasında tercih şansı sağlıyor.
Sony Reader
Telefonların dışında bu yılın en iyi teknolojik aletleri listesinde iki adet de e-kitap okuyucusu yer alıyor. 1) Hafızasına 160 kitap alabiliyor. Aynı anda birden fazla sayfayı işaretleyebiliyorsunuz. Cok dayanıklı piliyse bir başka artısı.
The BeBook
The Bebook tarz ve fonksiyon acısından Sony Reader'a benzemekle beraber, hafızasına bin kitap kaydedebiliyor.
2008 in en iyi cep telefonları
Bende hem Iphone var hemde Omnia ama benim gibi cantasına dikkatsizce atan bayanlara gore değil her iki tlfda.... Sony reader a daha yeni sahip oldum bir seyahatimde yurtdışından almıştım.... Normal kitap kokusu daha iyi bence sayfaları birer hissetmek....Bence gereksizmiş..... 2008 in en iyi cep telefonları
Telefon modelleri konusunda takıntılarım yok ses gelsin yeter 2008 in en iyi cep telefonları
teknalojiye yetişilmezz 2008 in en iyi cep telefonları
Alya' Alıntı:
.... Sony reader a daha yeni sahip oldum bir seyahatimde yurtdışından almıştım.... Normal kitap kokusu daha iyi bence sayfaları birer hissetmek....Bence gereksizmiş.....
Genişletmek icin tıkla ...
Normal kitap kokusu konusunda haklısın ama yolculukta yanına en cok 3-4 kitap alabiliyorken bu zımbırtı sayesinde neredeyse kutuphaneni taşıyabiliyoruz... Ne zaman hangi kitabı okuyacağım gelir ne bileyim.. Hepsi dursun yamacımda

Bir zamanlar ne meraklıydım telefonlara yakın cevrem cok iyi bilir ama artık forumdaş girdi hayatıma herşeyi bir kenara bıraktırdı bana
ayrıca dediğin gibi bunlar işadamlarına goreymiş