Milyoner oldu kocayı boşadı

Onceliklee kocaman pesssssssssss demek istiyorumm...

Cocuklarına yılbaşı hediyesi alacak parası dahi yoktu. Talih kuşu başına kondu. Ama o kadar parayı elinde goren kadın, kocasını boşadı ve...

İngiltere'de cocuklarına noel hediyesi dahi alacak parası olmayan ve son parasıyla oynadığı lotodan 1 milyon sterlin kazanan 41 yaşındaki Maria Murrah, kocasından ayrılıp yeni bir sevgiliye kucak actı.

Bristol bolgesinde yaşayan 4 cocuk annesi Maria Murrah, cebindeki son parayla aldığı ‘Merry Million’ kazı kazan kartından tam 1 milyon sterlin kazandı.

GOZLERİNE İNANAMADI, KASİYERE SORDU

Yeterince parası olmadığı icin cocuklarına noel hediyesi dahi alamayan Maria Murrah, 5 sterline aldığı şans kartındaki buyuk ikramiyenin kendisine cıktığını gorunce once inanamadı. Sonra da elindeki kartı kasiyere gostererek, gercek olup olmadığını sordu.

Muşterisinin yuzundeki şaşkın ifadeyi hic unutamadığını soyleyen kasiyer Jagjit Arora, şunları soyledi:

“Kartı kazıdı ve oylece sessiz kaldı. Hatta dakikalarca konuşamadı. Sonra bana kartı gostererek ‘Bu gercek mi, 1 milyon sterlini ben mi kazandım?’ diye sordu. Ben de ‘Tebrik ederim. Buyuk ikramiyeyi sen kazandın dedim.”

YILLARDIR BİRLİKTE YAŞADIĞI SEVGİLİSİNİ TERK ETTİ

Milyoner olmadan once yoksul bir kadın olan Murrah, ilk once eşi Tin Hunt ile birlikte yıllardır icinde yaşadığı belediye evini satın almayı duşundu. Bir sure sonra da onu terk etti ve yeni sevgilisi Anthony Williams’a kucak actı.

Yeni sevgilisi Anthony ile cok mutlu olduklarını soyleyen Murrah, kızları 21 yaşındaki Terri, 20 yaşındaki Toni, 19 yaşındaki Rikki ve kucuk oğlu Todd’a her biri 300 sterlin değerinde olan hediye ceki gonderdi. Onların geleceğini duşunerek banka hesaplarına 100’er bin sterlin yatıracağına dair de soz verdi. Milyoner oldu kocayı boşadı

eeeeeeeeee hep erkeklermi boşayacak iyi olmuş))))))))))))