Cop toplarken keşfedildi!

Arjantin'de benzerine ancak peri masalında rastlanacak bir olay gercekleşti. Başkent Buenos Aires'te copculuk yapan 16 yaşındaki Daniela Cott, sokakta keşfedilerek, moda dunyasının en gozde mankenlerinden biri oldu

9 cocuklu bir ailenin 4’uncu cocuğu olan Daniela Cott, zengin muhiti Palermo’da copleri karıştırırken, yoldan gecen mucevher tasarımcısı Marina Gonzalez’in ilgisini cekti.

Gonzalez, kızın doğal guzelliğini farketti ve kendisine poz vermesini istedi. Cektiği fotoğrafları, ajans sahibi arkadaşına gonderdi.

Genc kızın guzelliği karşısında buyulenen Marina ve ajans sahibi, ailesinden de izin alarak onu Elite Model Look mankenlik yarışmasına soktu.

176 santimetre boyu, muhteşem yuz guzelliği ve yeşil gozleriyle ulkenin en aranan mankenlerinden biri olan talihli kız, yarışmadan kazandığı parayla ailesine luks bir restoranda ziyafet cekti.

Kısa surede ulkenin en unlu top modeli olan Cott, şimdi tanınmış markaları peşinden koşturuyor.

Daniella, "Sokakta kağıt, şişe ne bulursak toplar, her cumartesi satardık. Nereden geldiğimi unutmadım. Zaten copculuk yapmasaydım belki de şimdi podyumlarda olmayacaktım" diyor.

Genc kız mankenlikten kazandığı parayla da ailesine bir ev almış. Annesi, 3 kız kardeşi ve 5 erkek kardeşi ile bu evde yaşayan Daniella şimdi daha başarılı olmak icin harıl harıl İngilizce oğreniyor.

Copun olayım topla beni

İşin şakası guzel kızmış. Yolu acık olsun.. O kurtulmuş birazda Allah vergisiyle ya diğer gecimini cop toplamakla geciren cocuklar..... inşallah bir şekilde onlarda bu durumdan kurtulurlar. Cop toplarken keşfedildi!

altın cope de duşse altındır
guzel heryerde guzeldir

garibim acaba evlere temizliğe de gidiyor muydu ki ? Cop toplarken keşfedildi!

NURDİN' Alıntı:
altın cope de duşse altındır
guzel heryerde guzeldir

garibim acaba evlere temizliğe de gidiyor muydu ki ?
Genişletmek icin tıkla ...

Bu konu cok onemli bir mesaj veriyor demek ki neymiş meşhur olmak icin evden kacmak gerekmezmiş cop toplayın Cop toplarken keşfedildi!

Şabanın filmi geldi aklıma birden. Sonu husranla bitmezdir bu kızında inşallah. Cop toplarken keşfedildi!

Ne şans varmış kızda da bizim burada copten ekmek toplayan cocukları da bir goren farkeden olsa Cop toplarken keşfedildi!

Ben de cop toplasam beni de keşfederler mi acaba..