Aracınızın kışlık bakımını yaptırdınız mı

Suruculerin araclarının kışlık bakımlarını mutlaka yaptırmaları gerekiyor.

Konya Emniyet Mudurluğu Trafik Denetleme Şube Mudurluğu, kış aylarında suruculerin zorluk yaşamaması icin araclarının kışlık bakımlarını yaptırmalarını ve aracta bulunması gereken malzemeleri mutlaka temin etmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Konuyla ilgili yapılan acıklamada trafik ekiplerinin kış mevsiminin yaklaşmasıyla denetimlerini hızlandırdığı belirtilirken, ozellikle araclarda bulundurulması gereken malzemelerin eksikliği durumunda suruculere 55 YTL para cezası kesildiği ve aracların eksikliklerini tamamlayana kadar bağlandığı bildirildi. Aracların kışlık bakımlarının havaların soğumasından once yapılmasının hem suruculerin trafikte sorun yaşamasını engelleyeceğinin, hem de muhtemel kazaların onune gececeğinin ifade edildiği acıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Lastik diş derinlikleri ve lastik havaları kontrol edilmelidir. Bu sayede buzlu ve kaygan yollarda aracın kontrolu daha rahat sağlanmış olur. Cam suyu ve silecek lastikleri kontrol edilmelidir, bu sayede yağışlı havalarda goruş daha rahat sağlanmış olur. Aracta bulundurulması gereken zincir, cekme halatı, takoz, yedek ampuller gibi malzemeler temin edilmeli ve kontrolleri yapılmalıdır. Motor suyunun donmasını engelleyen antifriz suyu kontrol edilmeli, eksikse ilave edilmelidir. Fren ve debriyaj balataları
kontrol edilmeli, eskimişlerse yenilenmelidir." Sorma wish yeni yaptirdim goctum yaaaa bu ay ( Valla benim arabam yok olan duşunsun.. Bilgilendirdiğin icin teşekkurler Şekercimmm.. bizim evde bu işleri yapan sorumlu bakan var eşim duşunsun artık banane
Paralar gene gitti ya )))))))))))))))))))))))