2009 yılında tatil olmayacak!

Yeni yılda dini ve milli bayramlar, genellikle ya hafta sonuna denk geliyor, ya da hafta sonuyla birleşiyor.

Yeni yılda dini ve milli bayramlar, genellikle ya hafta sonuna denk geliyor, ya da hafta sonuyla birleşiyor.

Ozellikle 2008 yılında başlangıc ya da bitim tarihleri hafta sonu tatilleriyle birleşmesi sayesinde dini bayramlarda 9'ar gunluk tatil yapan calışanlar ve oğrenciler, bu yıl o şansı elde edemeyecek.

Dini bayramların 2009 yılı takviminde hafta sonunda başlaması ya da bitmesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun surpriz bir karar almaması halinde, iki bayramda da uzun tatil yapma imkanı olmayacak.

İlk tatili 1 Ocak Perşembe gunune denk gelen 2009 yılında, yine perşembe gunune denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı'nda ve salı gunu kutlanacak 19 Mayıs Ataturk'u Anma Genclik ve Spor Bayramı'nda birer gun tatil yapılacak.

Calışanlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın pazar gunune rastlaması nedeniyle bu gunu hafta sonu tatilinde gecirecek, resmi tatilin 1.5 gun olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ise 28 Ekim Carşamba gunu oğleden sonrayı ve 29 Ekim Perşembe gununu tatil olarak değerlendirebilecek.

Ramazan Bayramı'nda arife gunu cumartesi gunune, bayramın ilk gunu de pazar gunune rastlıyor. Bu bayramda, yalnız 2 mesai gunu tatil olacak.

Calışanlar, 2009'un son tatil imkanını ise 26-30 Kasım tarihleri arasındaki Kurban Bayramı'nda yakalayacak. Arife gunu olan 26 Kasım Perşembe gunu oğleden sonra başlayacak tatil, 1 Aralık Salı gunu sona erecek ve 4.5 gun tatil imkanı doğacak.

Bakanlar Kurulunun ozel bir karar almaması durumunda calışanlar, yıllık izinleri dışında 2009 yılında 104'u hafta sonu, 9'u da dini ve milli bayramda olmak uzere 113 gun tatil yapacak

star offff. yaaaaa.
sabah sabah boyle haber verilirmi abi. Oysa gune ne guzel başlamıştım alıştık değil mi bir gun calışıp , bir gun calışmamaya
dilek Turkiye'nin tatili isteyen değil,calışmayı seven insanlarla ihtiyacı var
bir başka değişle sabah yatağından aş diye kalkmayacaksın ,iş diye kalkacaksın peeehhhhhhhhhhhhhhhhhhh:f14:

diyene bakın hele. Tatil gunu olurda sevindiğini gorursem abi bu mesajı cıkartıp gozune gozune sokacam senin :f117:
hadi hadi bırakın kavga etmeyi alışırsınız Benim icin fark etmiyor ama Wishim icin bende uzuldum bak şimdi.Tuh bari arkadaşıma bir Sıcak cikolata ikram deyimde karşılıklı icelim morali yerine gelsin.

Kotu haber....
Butun umutlar suya duştu.
Sağol yani Nurdin :f31: Bizi calışmak kurtarır.

Cehov un en cok sevdiğim sozu.
Bakıyorum herkes tatil peşinde.
Bu kriz nasıl atlatılacakkkkkk kardeşimmmm.

Ya Nurdin moralim bozuldu vallahi yaaaa! uzulmeyin arkadaşlar 2009 a girmeden daha moralmen cokuntu yaşadık ben biliyordumda kimseyi uzmek istememiştim Bu cok kotu bir haber nurdin amca
neyse annemle bilgisayar kavgası etmiyecegiz anlamınada geliyor calışanlar adına uzuldum