Akrep kralicesinin nefes kesen gosterisi

Tayland’da kendini "Akrep kralicesi" ilan eden Kancana Kaetkaev adlı kadın, 18 cm boyundaki canlı siyah akrebi iki dakikadan uzun sure ağzında tutarak dunya rekoru kırdı.

39 yaşındaki kadın, rekoru Bangkok’un guneydoğusundaki Pattaya beldesinde toplanan insanların huzurunda kırdı. Beyaz elbise ve uzun dantelli eldivenler giyen "kralice", zehirli hayvanı tam olarak 2 dakika 3 saniye ağzında tutup tukurdu.

Kancana, daha sonra da yeni bir rekor denemesine başladı. 5 bin akrebin bulunduğu cam kafese giren Kancana, kafeste 33 gun kalmayı tasarlıyor. "Kralice" 2002 yılında akreplerle 32 gun gecirmişti.

Akrep kralicesi

Ne iğrencsin chemisttt yaaa nerde bortu bocek orumcek var bulur getirisin senin yuzunden forumu mahlukat bastı yahuuuuu.. : Akrep kralicesi

Aaaa bu ne ya metin tuğlerim urperdi.bırak 32 gun gecirmeyi bir dakikamı bile vermem.teşekkurler. Akrep kralicesi

iyyyyyaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk Akrep kralicesi

s.o.s may day may day )))))))))))))))))))))))))))) Akrep kralicesi

Chemist bundan sonra senden kuşlar, kelebekler bekliyoruz.
Olmuyor boyle Akrep kralicesi

Oncelikleeee ezlem hanım biz senin uyusssssss kelebeklerine karışıyormuyuz.. Kac senedir başımızda pır pır donup duruyo allaa alaaaaa....

Gulcin yaww Kancana Kaetkaev ol demiyoruz ne işin var akreple 32 gun allaa allaa hem ne urperdi anlamadım..

Ciyyakkkkkklıyan şeker ilk kez gordum...

ALYA ben de sana "pan pan" diyorum o zaman...

Oznurrrr Yawww kelebekte bi mahlukat aynı akrep gibi.. O yaptığın ama bi turlu tadına bakamadığımız yemeklerin coreklerin icine kelebekleşemeyen tırtıllar bassın emi... Akrep kralicesi

Ben gormeye bile dayanamazken bu kralice yakın temasa gecmiş akreple Akrep kralicesi

Hay maşallahhhh..İyice sapıttı bunlaarr.. Akrep kralicesi

Bakarken urperdim benim boceğe karşı tiksintim var gorunce titrerim bir sure metin azer bulbul ettin beniiiii