8 ocak istanbulda okullar tatil mi
Oğrencilere kar mujdesi (8 Ocak salı 2013 Bugun ) İstanbulda Okullar Tatil edildi. Resmi Makamlar Tarafından yapılan acıklamaya gore istanbulda kar yağışının devam etmesi nedeniyle Anaokulları ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 8 Ocak salı gunu 1 gun ara verildi.
Yetki makamlardan yapılan acıklama şoyle;
Meteorolojik tahminler doğrultusunda şehrimizde gorulen zaman zaman etkili kar yağışının halen kesintilerle birlikte devam ettiği ve bu gece gorulecek etkili don ve buzlanma sebebiyle 8 Ocak 2013 Salı gunu anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve oğretime 1 gun sureyle ara verilmesi uygun gorulmuştur.
İstanbul Valisi Mutlu Twitter uzerinden yaptığı acıklamada;
Buzlanma nedeniyle ilkoğretim ve lise oğrencilerine bir gun sureli tatil duyurusu salı gununun ilk dakikalarında, yine twitter uzerinden geldi. Aileler ve gencler rahat rahat uyudu. Vali Mutlu, genclere tatili ders calışarak gecirmelerini tavsiye etmeyi de ihmal etmedi.
Vali Mutlunun Twitter acıklaması da şoyle;
@Valimutlu`dan genclere:
"Gencler,oğrenciler 1 gunluk tatili ders calışarak,sınavlarınıza daha cok calışarak değerlendireceğinize inanıyorum.Sevgiler.
Meteorolojik uyarı, buzlanma riskini yuksek, kar yağışını yoğun gosteriyor,o nedenle SALI GUNU OKULLARI Ana,ilk,orta,lisede tatil ettik."
8 ocak 2013 okullar tatilmi?
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 8 ocak 2013 okullar tatilmi?
-
12-09-2019, 05:21:41