Turk Milletinin Havacılık adına gokyuzundeki Milli Takımı;
Al Bayrağımızın Rengini Semaya Kazıyanlar...
TURK YILDIZLARI, gosterilerinde "Sekiz" supersonik (ses ustu) ucak kullanan dunyanın ilk ve tek akrotimidir.
TURK YILDIZLARI, 24 Ağustos 2001 tarihinde Baku/Azerbaycan'da gercekleştirdiği gosteri sayesinde aynı anda 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenen dunyanın tek akrobasi timi olma ozelliğini elde etmiştir.
SİZLERİ COK OZLEDİM KOMUTANLARIM
2002 2003 yılları arasında 3.ana jet ussu nizamiye karakolunda inzibat olarak vatani gorevimi yaptım.zaten askerden oncede en cok arzuladığım boyle kahraman pilotların ve havada şahin gibi suzulen ucaklarımızn arasında askerliğimi yapmaktı hep,nitekim oyle de oldu.cunku ben kucuk yaşdan beri ve halada pilot olmayı son derece arzulayan biriyim.o yuzden bu konuda kendimi şanslı hissediyorum.komutanlarım;sizleri yakından gormek,konuşmak,sohbet etmek,eğitim ucuşlarınızı yakından hemen hemen her gun izlemek,ozgurluğu haykıran o inanılmaz, insanın tuylerini diken diken eden jet gurultusunu cok ama cok yakından duymak ve o duyguların verdiği heyecanla, benim hizamdan alcak ucuşta, muthiş bir hızla, siz turk yıldızları olarak beraberce geciş yaparken, sizleri seviyorum, diye haykırmak benim icin unutulmaz anlar oldu hayatımda. ben sizlerle bunları yaşadım.sizleri cok ozledim komutanlarım.mersine en kısa zamanda gosteriye gelmenizi cok istiyoruz.ALLAH SİZLERİ KORUSUN.dunyada sizin uzerinize kesinlikle olmadı olamaz da.bu vatan sizlerle gurur duyuyor,duyacaktır da.bende sizleri cok seviyorum ve sizlerle gurur duyuyorum komutanlarım
MEHMET - 10/9/2008 2:28:44 PM - merkez mersin Turkiye
ALINTI
-------------------------------------------------------------------------------- turk yıldızlarının gosterikerini yılda bir kez mutlaka izlerim
ozellikle 23 nisan bunun icin en uygun zaman
sağolun
Ataturk
''İstikbal goklerdedir''
Genişletmek icin tıkla ...
Cok buyuk bir hayranlığım vardır Turk Yıldızlarına
resimlerine bakarken bile icim cız ediyor
cok isterdim o jetlerden birini kullanmayı

gurur kaynağımız goklerin parlayan yıldızları
paylaşımına teşekkurler İnsan seyrederken bile ne kadar gurur duyuyor.
Onları kullanmak olağanustu bir duygudur herhalde.
Cok gurur verici resimler. Teşekkurler Nesijcim...