Otogaz ve tupgazda buyuk indirim
11 Kasım 2008 Salı 00:02
Rafineri cıkış fiyatları inince firmalar insafa geldi. Otogaz ve ev tipi tupgaz fiyatları duştu. Bakın artık kac liraya satılıyorlar?
Otogaz olarak kullanılan likit petrol gaz (LPG) ve litre fiyatında 12 kilogramlık ev tipi tupgaz fiyatında indirim yapıldı. Otogazdaki indirim oranı yuzde 15 ile 20, ev tipi tupteki indirim ise yuzde 10,3 oldu.
Rafineri cıkış fiyatlarında indirim yapılması firmaları da indirime zorladı. 8 Kasım 2008 Cumartesi gunu saat 15.00'den sonra otogaz satış fiyatları yeniden ayarlandı.
OTOGAZ FİYATI
Ankara'daki dağıtım istasyonlarında litre fiyatı 1,90 ile 1,95 arasında değişen otogazın fiyatı yuzde 20 indi. Ankara'daki Shell, Petrol Ofisi, BP ve OPET'te otogazın litre fiyatı 1,49 ile 1,54 YTL arasında değişiyor.
İstanbul'da ise Opet, Shell, Petrol Ofisi ve BP'de otogazın litre fiyatı 2,01-2,10 YTL iken yapılan indirimin ardından soz konusu dağıtım istasyonlarında fiyatlar 1,65 ile 1,80 YTL arasında bulunuyor.
İzmir'de BP, Opet ve Petrol Ofisinde litre fiyatı 2,00 YTL olan otogaz 1,70 YTL'ye satılırken, Shell istasyonlarında otogazın fiyatı 1,98 YTL'den 1,63 YTL'ye duşuruldu.
Adana'da, Aygaz'da otogazın litre fiyatı 2 YTL'den 1,75 YTL'ye, Milangaz'da ise 2 YTL'den 1,70 YTL'ye indirildi.
TUPGAZ FİYATLARI
Aygaz ve Milangaz tarafından satılan kamuoyunda tupgaz olarak bilinen 12 kilogramlık sıvılaştırılmış petrol gazının (LPG) fiyatı yuzde 10,3 duşuşle 48,50'den 43,50 YTL'ye, piknik tupu fiyatı ise yuzde 8,33 gerilemeyle 9 YTL'den 8,25 YTL'ye indi.
İndirimli satışlara başlandı. sevindirici habere ne verilir + REP guzel haberler dahasıda gelir inşallah amin şekercim cok guzel bir haber teşekkurler cemre bişey degil blue Havada ucan, rengi olmayan, sıkıştımı patlayan, ateşi gordumu tutuşan
bu acaip şeylere fiyatı duşsede dunyanın parasını oduyoruz.
Ben bu gaz işlerini anlayamadım Cemre Gizem. bende anlıyamadım
Otogaz ve tupgazda buyuk indirim
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Otogaz ve tupgazda buyuk indirim
-
12-09-2019, 05:17:46