Bu sabah gorduklerime ve duyduklarıma inanamadım... Eminim ki benim gibi pek cok kişi Cağatay Ulusoy hakkında cıkan haberlerle şok olmuştur.

istanbulda sabah saatlerinde yapılan narkotik operasyonda gozaltına alındığı duyulan Cağatay Ulusoy icin twitterdan pek cok yorum yapıldı.

Issız Adam filminin oyuncusu Cemal Hunal, Gizem Karaca, Cenk Eren, Cağatay Ulusoy ile birlikte 30 kadar kişinin gozaltına alındığı acıklandı. Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

recep ivedik'in paspas kafasıda iceri alınmış.. Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

İnanamıyorum bu cok uzucu bir haber umarım aslı yoktur kim olursa olsun dayanamıyorum ben bu tur haberlere.. Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

Uzucu bir haber malesef parlak ışıltılı hayatın en bildik haberleri bir an once aklanır ve cıkarlar diye umid ediyorum.. Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

Cağatay Ulusoy, Cemal Hunal, Gizem Karaca, Selen Katırcıoğlu,Ayşe Selin Boronkay, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kosem ve cok sayıda unlu gozaltına alınmıştı.

Olayın ardından gozaltına alınan isimlerden Cenk Eren iddiaları Twitter hesabı uzerinden yalanlamış ve gozaltına alınmadığını soylemiş. Ardından bu twiti avukatının attığı ortaya cıkmış. Neyi gizliyorlar artık anlamadım valla...

Cenk Eren ve Cemal Hunal, Emniyet'teki sorgularının ardından kan, tukuruk ve kıl orneklerinin alınmasından sonra Adli Tıp Kurumu'ndan serbest bırakıldı. Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

Operasyonda "Issız Adam" filmiyle unlenen oyuncu Cemal Hunal, şarkıcı Cenk Eren (Yuksel Venedik), "Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu" dizisiyle unlenen oyuncu Cağatay Ulusoy, "Eve Duşen Yıldırım" dizisi oyuncusu ve 2011 Turkiye Guzeli Gizem Karaca, "Avrupa-Avrupa" dizisi oyuncusu Selen Katırcıoğlu, "Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu" dizisi oyuncusu Yusuf Hasan Akgun, "Arka Sokaklar" dizisi oyuncusu Ergun Taş, "Mazi Kalbimde Yara" ve "Kucuk Sırlar" dizisinden Kağan Turgut ile yonetmen Huseyin Orcun Belli, DJ Nuri Kosem, işadamı Can Yurtsevdi ve Cağatay Ulusoy'un menajeri Ayşe Selin Boronkay'ın da aralarında olduğu 22 unlu ve 18 torbacı toplam 40 kişi gozaltına alındı.

Gozaltına alınan Gizem Karaca'nın, "esrar ve kokain iciciliği"nin yanı sıra "uyuşturucu temin ediciliği" ile de suclandığı one suruldu. Cağatay Ulusoy ve Ayşe Selin Boronkay hakkında "uyuşturucu temini" iddiasıyla işlem yapıldı.

Gozaltına alınanların Emniyet'teki işlemleri suruyor. Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

Son dakika haberi olarak Ceyda Ateşin de gozaltına alınacağı soyleniyor...Allah sonlarını hayır etsin valla... Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

Gercekten cok uzucu bir haber bu inanamıyorum acıkcası sevdiğimiz sanatcıların boyle gundeme gelmeleri cok yakınımızmış gibi bizi uzuyor Hayırlısı neyse o olsun inşallah... Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

olamaz yalan hayır olmaz cağatay yapmaz boyle bir şey hala şoktayım Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

Ceylan' Alıntı:
Cağatay Ulusoy, Cemal Hunal, Gizem Karaca, Selen Katırcıoğlu,Ayşe Selin Boronkay, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kosem ve cok sayıda unlu gozaltına alınmıştı.

Olayın ardından gozaltına alınan isimlerden Cenk Eren iddiaları Twitter hesabı uzerinden yalanlamış ve gozaltına alınmadığını soylemiş. Ardından bu twiti avukatının attığı ortaya cıkmış. Neyi gizliyorlar artık anlamadım valla...

Cenk Eren ve Cemal Hunal, Emniyet'teki sorgularının ardından kan, tukuruk ve kıl orneklerinin alınmasından sonra Adli Tıp Kurumu'ndan serbest bırakıldı.
Genişletmek icin tıkla ...

Darısı Cağatay ulusoy ile gizem karaca'nın başına demek istiyorum umarım sucsuz bulunur ve serbest bırakılırlar.. Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

Bugun sabah saatleirnde aralarında Cağatay Ulusoyun da bulunduğu 16 kişi adliyeye sevk edildi. Cağatay Ulusoy ve Gizem Karaca basın mensuplarının "Uyuşturucu kullandığınız doğru mu?" sorusunu yanıtsız bırakmış. Sonuc merakla bekleniyor... Cağatay Ulusoy Neden Gozaltına Alındı?

Ceyda Ateş olayla ilgili bir acıklama yaptı.Ceyda Ateş'in oyuncu arkadaşları ve eski sevgilisi hakkında yaptığı acıklama şoyle.Ceyda Ateş oyuncu arkadaşları Cağatay Ulusoy ile Gizem Karaca'ya da destek cıktı: Butun sıkıntılar gececek onları da aynı şekilde yargılamayın hepimiz genc insanlarız diye sozlerine ekledi...