HakkÂri’de catışma cıktı: 6 şehit, 2 yaralı

Şemdinli kırsalında PKK’lılar ile guvenlik gucleri arasında sıcak temas sağlandı. Acılan ilk ateşte 1’i usteğmen 3 asker ile 3 koy korucusu şehit duştu. Bolgede geniş caplı operasyon başlatıldı.

Catışmada şehit olan korucuların cenazeleri Şemdinli Devlet Hastanesi morguna getirildi. Skorsky helikopterlerinin bolgeye surekli asker sevkiyatı yapması ise dikkat cekti.

HakkÂri’nin Şemdinli ilcesi kırsalında bir grup terorist ile guvenlik gucleri arasında cıkan catışmada 1’i usteğmen 3 asker ile 3 koy korucusu şehit oldu, 2 er de yaralandı.
Şemdinli’nin Beyyurdu ile Cubuklu koyleri arasındaki kırsal alanda dun saat 16.30 sıralarında bir grup PKK’lı teroristle sıcak temas sağlandı. PKK’lıların actığı ilk ateş sırasında koy korucuları M.Raşit Tore, Rahmi Tore ile Mehmet Guldal şehit duştu. Catışmada 1’i usteğmen 5 asker de yaralandı.
HakkÂri Asker Hastanesi’ne kaldırılan, kimliği acıklanmayan usteğmen ile Cavuş İbrahim Kacar ve er Seracettin Aktaş yapılan tum mudahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Yaralı 2’erin tedavileri suruyor. Şehit olan 3 korucunun cenazeleri ise Şemdinli Devlet Hastanesi morguna getirildi. Kacan teroristlerin etkisiz hale getirilmesi icin bolgede hava destekligeniş caplı operasyon başlatıldı.

OFFFFFFFFFFF yinemi yaa sonu gelmicek bu şehitlerimizin ALLAH ım ailelerine sabırlar versin yaralı erlerimizede acil şifalar
yazacak bişey bulamıyorum
Allah rahmet etsin mekanları cennet olsun

Aslında soyleyecek ve yazacak o kadar cok şey varki
iki gun once bir şehit annesinin oğlunun tabutunu sarsarak "cık ordan, cık!!" diye feryat etmesi hala kulaklarımda...
Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin, yakınlarına ve tum Turk milletine sabır versin.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda
Şuheda fışkıracak, toprağı sıksan şuhede
Canı, canı, butun varımı alsında Huda
Etmesin tek vatanımdan beni dunyada cuda!!! Tum Şehitlerimize Allah tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.
Turk Milletinin Başı Sağolsun Metin başlığı gorur gormez" HAKKARİ'DE CATIŞMA" dolu dolu gozlerle okudum, Allahım mekanlarını cennet eylesin, ailelerine sabırlar versin İcinde bulunduğumuz şu mubarek gunlerde dahi gozudonmuşler rahat durmuyorlar.Başımız sağolsun.Şehitlerimize Allahtan Rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.Allaha emanetsiniz Chemistim dikkatli ve tedbirli olun herzaman olurmu Evet! Soyleyecek cok şey var lakin yine susuyoruz

Yine yureklere ateşler duştu,
Yine ocaklar sondu...
Kadınlarımızın omuzları coktu..
Cocuklarımız yine babasız,
Bacılarımız yarsız,
Analarımız ogulsuz kaldı.
Her kotulukten sakındıgımız
Gencecik fidanlarımızı
Yureklerimiz parcalanarak
Kendi ellerimizle kefenlere sarıp
Hayalerimizden,
Umutlarımızdan vazgecip
Kara topraklar altına sakladık....

Şuan da gozlerimdeki yaşlara engel olmayıp, yuregimden akan acıyı birkac cumle ile aktarmak istedim..

Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailerine sabır, yaralı erlerimize de acil sifalar diliyorum.. Bunaca şehit verirken
Ulkenin başbakanı medya ile atışıp dursun bakalım
Bu şehitlerin kanları sizden ve sizin gibi yoneticilerden hesap sorcak ahirette

Aziz Ruhları Şad olsun
Rabbim geride kalanlara sabır versin
Başımız sağolsun Ulkem Yine donduk kaldık. Diyecek hicbirşey bulamıyorum.
Allahım sen hainlere fırsat verme.
Başımız sağolsun. allah yakınlarına sabır versin mekanları cennet olsun Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum

ŞEHİTLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ