Meltem Cumbul ile Ozcan Deniz, bir aşk dizisinde biraraya geldikleri icin heyecan yaşarken kendi hayatlarında aşkın değerini, anlamını, kadın- erkek olma durumunu Marie Claire dergisindeki roportajda masaya yatırdı.
Aşkla sevişilmiyor!
Turkiye'de kadın olma kavramının cok zor olduğunu soyleyen Meltem Cumbul; "Kendi ayaklarımız uzerinde durmanız, ekonomik ozgurluğe kavuşmanız sizi erkekleştiriyorsa ve kadınlığınızı unutturuyorsa, bu bence beş para etmez bir durum" diyerek ekliyor:
"Erkeğin de bunu anlayabilecek bir erkek olması gerek. Baskı kurmuş bir erkekle butun bunları yapabilme olanağı ne kadar var bunu bilmiyorum..." Ozcan Deniz ise, Turkiye'de kadınların gercekten aşkla sevilmediğini duşunuyor ve konuyla ilgili şunları soyluyor:
"Kadınlar aşkla cok az seviliyor, aşkla cok az sevişiliyor. O kadınlardan doğan cocuklar da cok zeki olmuyor maalesef! Kadın olduğunu cok fazla bilmiyor bu nedenle... Ozgurleşmek istediğinde de şoyle bir hataya duşuyor; erkekleşiyor, aynılaşıyor. Aynılaşma ile eşitlenmek cok farklı. Bir otuz yılı daha var kadının Turkiye'de tam anlamıyla kadın olarak ozgurleşmesi, hayatını devam ettirmesi ve erkeklerin severek, aşık, birlikte olabilmesi icin..."
Kendimi bırakacağım
Dort aydır 'Yaprak Dokumu'nun sevilen oyuncusu Fahriye Evcen ile aşk yaşayan Ozcan Deniz, aşkla ilgili duşuncelerini ise şoyle ozetliyor: "Ben genelde aşktan korkuyorum. Aslında korktuğum aşk değil, aşkın getireceği zayıflıklar.
Zaaflarım ortaya cıkıyor. Genelde hayatı, gardımı alarak yaşamayı oğrendim; her turlu belaya, guzelliğe, hepsini goğusleyecek şekilde hazırım... Ama onları kaldırmanız gerek ki size aşık olsun. Kendimi tamamen teslim etmek istiyorum. Bu hayatıma giren kadının işini zorlaştırıyor ama kendimi bırakmaya niyetliyim, bakalım ne olacak..."

bu haberi beni uzmek icin attınız dimi demek aldatılıyorum ve haberim yok

Genişletmek icin tıkla ...
ahhhhhhh hazannn ahh sendemii vallaa benimde haberim yoktu... Yaprak dokumunu neden kacırmazdım sanırsın.. Ahhh ahhh alacağın olsun fahriye demek ikili oynuyomuşşş .. Ya en cok uzulduğumdee bide ozcan denizle ııyyyyyyyyyyğğğğğğğğğğğğğ... HazaN' Alıntı:

uzgunum sultanımmmmmmmmm hemde cokkkkkk yapcak birşey yok
ozcan kendini aşka bırakmış bilee.....

Kader arkadaşım Chemist demek sende aldatıltın heeee buna cok uzuldumde o sondaki "bide" ile başlayıp "ııyyyyyyyyyyğğğğğğğğğğğğğ..." ile biten cumlen biraz kırdı beni ben senin fahriyene "ogggggghhhhhhh" diyomuyom
Hazan yaww şimdi tarafsız olarak her ikisinede bakalım...
Once Fahriyem..
EEEE birini 10 kişi ister 1 kişi alır bakalım Ozcan Denizde kimin olacak