Ozcan Deniz ile Fahriye Evcen'in yaklaşık uc ay once başlayan aşkları bitti.
Cift, onceki gun ayrılık kararı aldı. Ozcan Deniz ile "Yaprak Dokumu" dizisinin Necla'sı Fahriye Evcen'in aşkları kısa surdu. Uc aydır beraber olan ciftin, onceki gun karşılıklı konuşarak ayrılma kararı aldığı, ayrılık nedeninin ise Evcen'in kıskanclığı olduğu oğrenildi. Gelen haberlere gore ilişki, "Aşk Yakar" adlı yeni bir dizinin cekimlerine başlayan Ozcan Deniz'in Fahriye Evcen'e yeterince zaman ayıramaması, bu kopukluğun ise genc oyuncunun kıskanclıklarını iyice koruklemesi nedeniyle cıkmaza girdi. Ve sonunda cift, "Bu şekilde devam edemeyiz, birbirimizi daha fazla kırmadan bitirelim" diyerek dostca yollarını ayırdı.
HazaN Ablacım sevinebilirsin.. Bak ayrıldılar..
eee fahriye hanım adamın işi var gucu var seninle mi uğraşacak. ...
teşekkurler aysel Hazan gozun aydın Bu hatunu yaprak dokumunde bir kac kere izleme fırsatı bulmuştum dizide bile oyle bağrıyorduki buna bağırmak denmez bogurmek denir..
Gercek hayattada boyle cemkirdiyse adamı kacırması gayet normal.. Gozum aydın evet arkadaşlar teşekkur ederim zaten kendiside arayıp binlerce ozur diledi nasıl yaptım ben boyle birşeyi diye eeee Hulya ablamız bile kac kez affetmişti Kaya'yı değilmi banada affetmek duşer evimin onune yıktığı bir kamyon dolusu papatyayı gorseydiniz diliniz ucuklardı mahallenin tum cocuklarının başına tac yaptık Ozcancığımla birlikte

Gozum aydın evet arkadaşlar teşekkur ederim zaten kendiside arayıp binlerce ozur diledi nasıl yaptım ben boyle birşeyi diye eeee Hulya ablamız bile kac kez affetmişti Kaya'yı değilmi banada affetmek duşer evimin onune yıktığı bir kamyon dolusu papatyayı gorseydiniz diliniz ucuklardı mahallenin tum cocuklarının başına tac yaptık Ozcancığımla birlikte

Genişletmek icin tıkla ...
hadi canım sende sultanım ciddimisin
Benim boyle oğğğğğğğğğğğğğğttttttttttttttt bir adamla cıkan kişiyle işim olmaz... Fahriye tamam benim icin bu adamı (adammı acaba??) terketmiş olabilirsin ama artık benimle bir geleceğin olamaz. Bu sana son sozum... Gule gule fahriyem..Allah yolunu acık etsin.. Dizide bile Oğuz denen uyusssla kactın cem kardeşimi bırakıp... Sonucta dizi ama olsun ordanda sana bi gıcığım vardı... Guzel bir dedikodu haberi emegine saglik Aysel ...( gecmis olsun Hazan sonunda kavusmussun ozcanina ne mutlu sana