EKRANLARIN EN KOMİK DİZİSİ “AVRUPA YAKASI” BAŞLIYOR!... PEKİ DİZİDE NASIL SURPRİZLER VAR?

Senaryosunu Gulse Birsel'in yazdığı 'Avrupa Yakası', altıncı sezonunda da bomba gibi bolumleriyle atv ekranlarında olacak. Bu hafta fanatikleriyle buluşacak olan gulduru klasiği; 'sır gibi saklanan senaryosu' ve surpriz karakterleriyle kahkaha geleneğini surdurecek.

Ayvalık'ta buluşacaklar
6'ncı sezonun ilk bolumu Sutcuoğlu Ailesi'nin yıllardır her yaz gittikleri Ayvalık'taki evlerinde başlayacak. Gulse Birsel senaryoyla ilgili ser verip sır vermiyor ama şu kadarı kesin; Volkan askerden doneli bir hafta olmuştur ve bir gecede tıpkı eski gunlerdeki gibi birbiri ardına olaylar kopacaktır! Volkan ve Burhan'ın, Aslı, Tahsin Bey ve Makbule ile Nişantaşı'nda birlikte yaşama hikayelerinin set calışanlarını bile guldurduğu ve cekimlere ara verildiği ise şimdiden konuşulmaya başlandı.

Kavgaları ilac gibi gelecek
'Avrupa Yakası'nın yeni bolumleri, Aslı ile Volkan'ın kavgalarını ozleyenlere ilac gibi gelecek. Muhallebici dukkanında Volkan ve arkadaşlarının Karadenizli Dursun'la catışmaları, dergi ofisinde Burhan, Fatoş, Yaprak, Tanrıverdi, Şahika ve Cem'in maceraları, seyirciye kahkaha krizleri yaşatacak. Ofiste her zaman olduğu gibi Şahika, Cem, Fatoş, Yaprak, Tanrıverdi, Sadettin Bey ve Burhan Altıntop'a tahammul etmeye devam edecek!

Binnur'dan ikinci rol surprizi
Şahika' karakteriyle fenomen haline gelen Binnur Kaya'nın, yeni sezonun ikinci bolumunden itibaren ikinci bir tiplemeyle 'Avrupa Yakası'nda surpriz yapacağı soyleniyor. Gulse Birsel yeni karakterle ilgili olarak sadece "O da Şahika ve Osman gibi bir Kocarslanlı ama genc değil, olgun bir hanım" ipucunu veriyor. Bu tiplemenin sahneleri cekilirken de ses ekibinin, cekim esnasında duyulan gulmeler yuzunden zoranlar yaşadığı ve cekimlerin tekrar edildiği anlatılıyor.
Merakla bekleyenlerdenim.

Paylaşımın icin teşekkurler Berfin. Olsada olur olmasada olur diyenlerdenim bende
ilk kadro superdi ama sonradan ozelliklede şahikanın gelmesiyle yollarımızı ayırdık bu diziyle Hadi yeni sezonda hayırlı olsun bakalım.
Tiplemeler gul gul olduruyor insanı.
Teşekkurler berfin Benim icinde olsada olur olmasada oyle cok buyuk bi ilgi ile izlemiyorum acıkcası evdeki izleyenlerin yanı sıra sadece goz ucuyla bakarım bazen ama evet evet başlasın ki o saatte pc bana kalsın Gulmek icin izlediğim bir dizi.
Hayat zaten bir dram, o yuzden drama dizilerini artık cok fazla
seyretmiyorum.