Hakkari'nin Yuksekova İlcesinde Meydana Gelen Patlamada, 1 Asker Şehit Oldu. 1'i Asker, 2 Kişi de Yaralandı.

[/

Hakkari'nin Yuksekova ilcesinde meydana gelen patlamada, 1 asker şehit oldu. 1'i asker, 2 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye gore, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir binanın duvarına bırakılan uzaktan kumandalı patlayıcı, iftar saatinin olduğu 18.15'te, evlerine gitmekte olan Ragıp As ile İlyas Acar uzman cavuşların gecişi sırasında patladı.

Patlamada,Almanya doğumlu Ragıp As (38), uzman cavuş yaşamını yitirdi. Diğer uzman cavuş İlyas Acar (34) ile yoldan gecen Selim Yaşar adlı vatandaş yaralandı.

Yaralılar, Yuksekova Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Bomba uzmanı ekipler, ikinci patlayıcı duzeneğine karşı geniş caplı calışma başlattı.

son olması umuduyla allah ruhunu şad etsin şehidimizin askere yapılan her tuzak ellerinde bozulsun allah şehidimizin ailesine sabır versin
vatan bolunmez şehitler unutulmaz OFFFFFFFOFFFFFFFFFFFFOFFFFFFFFFF Bir gun kendilerini patlatırlar inşallah Son olmasını diler dururuz, ne zaman bitecek...

Şehidimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz... Şehidimize Allahtan Rahmet Yakınlarına Sabırlar Diliyorum

Yaralı Askerlerimize de acil şifalar

Zaten bunu yapmaktan başka ne yapabiliyoruz bu cok uzucu fakat boyle ne ilk nede son olacak Evet Berfin bende ilk olarak Tv kanalında son dakika haberi olarak
gecildiğinde oğrendim.
Şehit Uzm.Cavuşumuza Allahtan rahmet diliyorum. Şehidimize Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum