Unlu tiyatro sanatcısı ve oyuncu Hadi Caman tedavi gorduğu hastanede hayata gozlerini yumdu.
Caman’a yaklaşık 3 ay once başka bir tıp fakultesinde ALS teşhisi konulmuş, mevcut kas hastalığı uzerine, akciğer enfeksiyon hastalığının binmesi nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı.
Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum... Bir yıldız daha kaydı

İlk ve orta oğrenimini Abdurrahman Paşa Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Universitesi Hukuk Fakultesi'nde eğitim aldı. Sonrasında Belediye Konservatuvarı'nda okudu. Amatorce ilgilendiği tiyatro sanatında 1962 yılında Dormen Tiyatrosu ve ardından Kent Oyuncuları'nın actığı bir sınavı kazanarak Altın Yumruk adlı oyunda profesyonelliğe adım attı. Daha sonra Gulriz Sururi - Engin Cezzar Tiyatrosu, Nisa Serezli - Tolga Aşkıner Tiyatrosu, Miyatro (Mujdat Gezen), Şan Tiyatrosu gibi tiyatrolarda da onlarca oyunda oynadı. 1982 yılında Yeditepe Oyuncuları'nı kurdu. O zamandan rahatsızlığına değin Nişantaşı'ndaki kendi tiyatrosunda sanat yaşamını surdurdu. Tiyatro dışında da ceşitli calışmaları vardır: Ceviriler, uyarlamalar yaptı, oyunlar yazdı, yonetti. Doneminin tiyatro yaşamını konu alan bir kitap yazdı (Can Yayınları). Bircok dalda kişisel ve tiyatrosu Yeditepe Oyuncuları adına sayısız oduller aldı. Bengi Şen ile olan evliğinden Efe adlı bir oğlu vardır.
15 Aralık 2007 gunu, ALS hastalığı saptamasıyla, oğlu Doc. Dr. Mehmet Efe Caman'ın oğretim uyesi olduğu Kocaeli Universitesinde, Tıp Fakultesi Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan sanatcı,22 Eylul 2008 gunu vefat ederek aramızdan ayrılmıştır.
15 Mayıs tarihinden itibaren bakımevlerinde kalan Caman, 22.09.2008 saat 18.30 sıralarında kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle fenalaştı ve yapılan mudahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
paylaşımına teşekkurler
rabbim mekanını cennet eylesin şu mubarek gunlerin hurmetine sevenlerinin başı sağolsun Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum, emeğinize sağlık BERFİN ve LİDER Değerli yıldızlarımız kayıyor tektek

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunnn