Beyaz Show sezonun ilk programıyla bu akşam karşınızda..

Muzik, sohbet, parodi ve super eğlence
Beyaz Show başlıyor!

Hasret sona eriyor! Ozlediğiniz, beklediğiniz, merak ettiğiniz şov, “Beyaz Show” bu akşam başlıyor.

“Beyaz Show” yeniliklerle geliyor
Unlu şovmen Beyazıt Ozturk’un sunduğu ve bu yıl 13. yılına giren ekranların sevilen talk show programı “Beyaz Show”, yaz tatilinin ardından, değişen dekoru ve jeneriğiyle bu akşam tiryakileriyle yeniden buluşuyor.
Yeni yayın doneminde yine canlı olarak ekrana gelecek olan programda, Kanal D izleyicilerini birbirinden ilginc surprizler bekliyor. Sezonun ilk bolumunun konukları; Rafet El Roman, Şahan Gokbakar, Asuman Krause ve Yusuf Guney.

Tiplemeler geri donuyor
Yeni yayın donemine yeniliklerle başlayan “Beyaz Show”da bu yıl, Beyazıt Ozturk’un canlandırdığı “Husmen Ağa”, “Psikopat”, “Concon”, “Ejder”, “Adnan” ve diğerleri yeniden ekranda olacak. Eklenen yeni tiplemeler de programa ayrı renkler katacaklar.

“Canısı”, her hafta bir universiteye konuk olacak
Beyaz Show’un bu yıl ki yeniliklerinden biri de “Canısı” adı verilen minibus. İcine kamera yerleştirilen “Canısı” adlı minibus, her hafta bir universiteye konuk olacak ve oğrencilerin yeteneklerini sergilemelerinde ve istediklerini soylemelerinde aracılık yapacak. Ve bu goruntuler her hafta Beyaz Show’da yer alacak.

Helyum Koşesi yerli yerinde
Beyaz Show’un, kahkahalarla izlenen Helyum Koşesi, bu yıl da yerli yerinde. Ayrıca, bazen gulduren, bazen şaşırtan, ilginc aksiyon konukları da her hafta Beyaz Show’a konuk olmaya devam edecekler.
“Beyaz Show”un buyuk surprizlerle orulu gala gecesinde, herkesi şahane bir eğlence bekliyor. Sakın kacırmayın! Sabırsızlıkla bekliyordum. Sonunda başlıyor. Teşekkurler Aysell Bende severek izliyorum teşekkurler Aysell.. Bu arada yeni avatarım icin de teşekkur ederim cok guzel olmuş... Eline sağlık.. Başlasın artık yaaa severek izliyorum

Chemisttt yeni avatarın hayırlı olsun chemist' Alıntı:
Bende severek izliyorum teşekkurler Aysell.. Bu arada yeni avatarım icin de teşekkur ederim cok guzel olmuş... Eline sağlık..
Genişletmek icin tıkla ...

Aman Abicim ne demek.. Rica ederim.. Beğenmene de cok sevindim..
Oh nihayet bu akşam başlıyor.
Şu Yumurcak Tv yuzunden televizyon izleyemiyorum.Kardeşim izlemese bile acık bıraktırıyor.
Biri şu kanalı kapattırsın
Anlaşılan online izleyeceğim.

Teşekkurler Ayselcim Uykusuz geceler başlıyacak yine desene
Emeğine sağlık Aysell. Ezgi' Alıntı:
Oh nihayet bu akşam başlıyor.
Şu Yumurcak Tv yuzunden televizyon izleyemiyorum.Kardeşim izlemese bile acık bıraktırıyor.
Biri şu kanalı kapattırsın
Anlaşılan online izleyeceğim.

Teşekkurler Ayselcim

Aha aynı dert bende de var Ezgi Ablacım yaa.. Nereye muracaat etsek kapatırlar ki bu kanalı..
Aysell' Alıntı:
Aha aynı dert bende de var Ezgi Ablacım yaa.. Nereye muracaat etsek kapatırlar ki bu kanalı..

bende caresiz kaldım.
Ya biri bana yardım etsin şu online izleme sitelerinde birtek kanal d acılmıyor
İzlemeyi cok istiyorum ya bi aksilik cıkacak uhuu Teşekkurlerr Ayselll