PKK'nın, dun akşam saatlerinde Hakkari Şemdinli'deki Aktutun Karakolu'na saldırdı. Catışmalarda 1astsubay, 6 uzman erbaş ve 8 er şehit oldu. 2 uzman erbaştan da haber alınamadığı acıklandı.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan acıklamada, Hakkari'nin Şemdinli İlcesinde bulunan Aktutun Jandarma Sınır Boluğune PKK’lı teroristlerce yapılan saldırıda 15 askerin şehit olduğu bildirildi.
23 TERORİST OLDUDURULDU!
Bolucu teror orgutunun Irak'ın kuzeyinde bulunan unsurları tarafından dun yapılan saldırıda, 15 guvenlik gorevlisinin şehit olduğunu, 23 teroristin etkisiz hale getirildiğini, 2 uzman erbaş ile de henuz temas kurulamadığını, 2 askerin de durumunun ağır olduğu belirtildi.
Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gurak tarafından bu sabah bir basın toplantısı ile yapılan acıklamada, Irak'ın Kuzeyi'nde saldırıların devam ettiği, belirtilen rakamların artabileceği ifade edildi.
Catışmalarda yaralanan askeri personelin ucakla Ankara'ya getirildiğini belirten Tuğgeneral Gurak, ilerleyen saatlerde yeni acıklamalar yapılacağını sozlerine ekledi. Acımız cok buyuk,şehit olan askerlerimize allah'tan rahmet,ailelerine ve halkımıza başsağlığı diliyoruz. Başımız sağolsun
15 ocağa ateş duştu yine Ruhları şad olsun
Allah sabırlar versin.
Yola devam soylemleri ile olmuyor malesef ya devam edecek yolu acacaksın yada susacaksın...
Hala koltuk savaşı peşinde olanlar hatta canlı yayınlarda hodri meydan soylemleriyle kendilerini aklamaya calışanlar
biraz elinizi vijdanınıza koyun.
Yeter artık. Bu hain saldırıyı kınıyorum.Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim.
Turk Milletinin başı sağolsun.. Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailesine sabır diliyorum .Başımız sagolsun.... Acımız buyuk gercekten.. Allah geride kalanlara sabır versin....
Şimdiye kadar uc kez saldırıya uğrayan Aktutun Karakolu, cok riskli bir bolgede yer alıyor.
İran-Irak-Turkiye ucgeninde yer alan Aktutun Karakolu, İran sınırına 40 km, Irak sınırına ise 4 km uzaklıkta bulunuyor. Aktutun Jandarma Sınır Karakolu'nun Hakkari'nin Şemdinli İlcesi'nden karayoluyla uzaklığı ise yaklaşık 4 saat.
Irak'ın Şemdinli'ye acılan noktasında bulunan Aktutun Karakolu, teroristlerin Turkiye'ye ana geciş istikametlerini kapatması acısından buyuk onem taşıyor. Acımız gercekten cok buyuk şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorumm

Başımız sağolsun
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum yakınlarına sabırlar versin Allahım

saldırıyı kınamaktan başka bişeyde elimizden gelmiyor

İSTİYORSAN VATANIMI,ALACAKSIN CANIMI;
"30" KUPONA ALMADIK BİZ BU VATANI!!!....
TUM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ!!!....
EY ŞEREFLİ ŞEHİDİM,SEN RAHAT UYU VATAN İCİN YATTIĞIN YERDE,UNUTMAKİ ALINACAKTIR OCUN BUNUN İCİN BİN CAN DAHA VRMEK GEREKSEDE... [/size]
MEMLEKETİMİZE KAST EDEN DUŞMANA,GECMİŞTE OLDUĞU GİBİ YİNE HADDİ BİLDİRİLECEKTİR!!!...
VATANIMIN HER KOŞESİ BENİM İCİN KUTSALDIR VE KUTSALIMA EL UZATACAK KOPEK YOKTUR BU GAFLETE DUŞMUŞ CANAVARLAR İCİNDE...
UYAN TURKİYE UYAN,
OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN.
SEN DURDUKCA YERİNDE SALDIRACAKTIR KOPEKLER GAFİLCE...
SAHİP CIK VATANINA,EL UZATTIRMA NAMUSUNA!!!.... [/size]
HAİN PUSULARA MI DUŞTUN MEHMETİM KAHPE DAĞLARDA?
ŞEHİT Mİ OLDUN "VATAN SAĞOLSUN" DEYİP DUŞERKEN CINAR VUCUDUN?
SANA KELLE DİYENLERE İNAT KUTSAL MI SAYDIN BU TOPRAKLARI MERMİLER ALTINDA?
O ZAMAN HAKKINI HELALET,LAYIK OLAMADIK DOKULEN KANLARINA MEHMETİM,
HERGUN GELEN ALBAYRAKLI TABUTNA ENGEL OLAMADIK,
SİLEMEDİK HAİN CUDİDEN,KAHPE GABARDAN PKK İLLETİNİ SEN DUŞEKEN
"NE MUTLU TURKUM"
DİYEREK...
VATAN SAĞOLSUN!!!...
[/size] yine cok uzulduk son olur umarım Yurek yakan cok uzucu bir haber yine

Başımız sağolsun.Şehitlerimize Allah rahmet eylesin

Başımız sağolsun.. Şehitlerimizn ruhları şÃ‚d olsun.. -Korlerin gorduğu
-Sağırların duyduğu
-Cocukların bildiği O Teroristler; Meclisimizde, kurumlarımızda arz-ı endam ettikce, pervasızca konuşmalarını hic cekinmeden ve seslerini hergun dahada yukselterek yaptıkları surece bu Şehit haberlerini duyup, Dağları taşları bombalamaya devam edeceğiz...
Amerikasını, Avrupasını, İnsan haklarını bir kenara koyup, Bu hainleri goruldukleri yerde tepelemeden hic bir sonuc alamayız..
Soz konusu Vatan'sa gerisi teferruat'tır..
ve olen şehitlerimizin isimleri belli olmuş
İSTANBUL: Cağlar Mengu
OSMANİYE: Savaş Can
DENİZLİ: Mehmet Ali Arılık
ESKİŞEHİR: Hasan Onal
KIRIKKALE: Hasan Aygor
DİYARBAKIR: Hakkı Aran
SİİRT: Davut İlbaş
KOCAELİ: İlhan Kucuksolak
MERSİN: Rasim Eser
Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun

lanet olsun
Askerlerimizin ruhları sad milletimizin başı sağ olsun

"Ateş duştuğu yeri yakar" deniyor ama bence tum Turkiye'yi de yakıyor.
Caresiz kalmak acıların en buyuğu sanırım.
Turk Milletinin başı sağolsun.
Tum Şehitlerimiz nurlar icinde yatsın..... Uzulen şehit duşen askerlerimizin aileleri oluyor,yakınları oluyor,Turk milleti oluyor hep uzuluyoruz hep uzuluyoruz
Ama elimizden bişey gelmiyor.
Keşke bizde bişeyler yapabilsek.
Şehitlerimizin Mekanı cennet Olsun,Ailelerine sabır Turk milletinin başı sağolsun.

O hainlerinde Allah bildiği gibi yapsın