Manken Ciğdem Savaş, Tansu Ciller'e benzemek icin estetik oluyor. Gozyaşları icinde 'Artık hayatıma Tansu Ciller yuzuyle devam edeceğim' diyen manken ameliyat masasına bugun yattı.
Ameliyatı ustlenen doktor İlker Manavbaşı 'İnsanlar onu Tansu Ciller'in kız kardeşi sanacaklar' dedi.
19 Temmuz'da startı verilen Cumhuriyet Kadınları Defilesi'nde Turkiye'nin ilk bayan başbakanı Tansu Ciller'i canlandıran manken Ciğdem Savaş, bıcak altına yattı.
Ameliyat masasına yatmadan once basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Savaş, gozyaşları icinde konuştu. Korktuğunu ama kesinlikle vazgecmeyeceğini belirten Savaş, " Annem ve babam cok uzgun, onlar da bu ameliyata karşılar fakat ben kesin kararımı verdim. Herkes gibi ben de deli olduğumu duşunuyorum. Gercekten bu yaptığım cok cılgınca. Tansu Hanım, 25 yaşlarındayken gercekten cok hoş bir bayanmış, ben de ona benzemek icin bıcak altına yatacağım" diye devam etti.
Birkac dakikalık bir proje icin 6-7 saatlik bir operasyon gecirecek ve hayatının sonuna kadar bu değişiklikle yaşayacak olan Savaş, " İyi olduğuna inandığım bir proje teklif edilirse, başka ameliyatlara da girebilirim" dedi. Kendisine daha once de bu tarz teklifler geldiğini soyleyen Opr. Dr. İlker Manavbaşı ise ameliyattan hemen sonra psikolojik tedaviye de başlanılacağını ifade etti. Manavbaşı, "6-7 saat surecek olan ameliyatta Ciğdem Hanım'ın vucudunun bazı bolgelerinden alınacak yağlarla kaş,burun ve yanak bolgesine dolgu yapacağız. İnsanlar onu Tansu Ciller'in kız kardeşi sanacaklar. Bu ameliyatın geri donuşu olmadığından bir cok defa Ciğdem Hanım'la gorşmeler yaptık ve kendisini her defasında geri cevirmeye calıştık fakat kendisi bize cok kararlı olduğunu soyledi." dedi. Basın toplantısının ardından Savaş ameliyata alındı. Bencede cıldırmış Allah akıl fikir versinn komedi gibi....
İlgincti teşekkurler arkadaşımm..