TERORUN VAHŞET GOSTERİSİ TURKİYE'Yİ YILDIRMAYACAKTIR

Gungoren'de yaşadığımız vahşet gosterisini; bu alcakca saldırıyı hem gercekleştirenleri hem de arkasında duran gucleri lanetliyor, nefretle kınıyoruz.

Gungoren’de yaşadığımız saldırı Turkiye'nin guclu ve barıştan yana guclu duruşunu da hedef almıştır. Vahşet gosterisi, barış ulkesi olma yolunda 85 yıldır kararlı adımlarla ilerleyen Turkiye'yi yıldırmayacaktır. Yaşadığı tum zorlukların ustesinden gelme yetisine sahip genc Turkiye Cumhuriyeti, demokratik, laik, hukuk devleti kararlılığında yuruyecektir.

Hain saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımızın ailelerine baş salığı ve sabırlar dilerken, yaralı yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Bu vesileyle masum insanlarımızı kaybettiğimiz bu tur saldırıları, nereden gelirse gelsin teroru bir kez daha şiddetle kınıyor, olayın faillerinin bir an once yakalanarak yargılanmasını bekliyoruz. ( vefat eden tum kardeşlerimize Yuce Allah,tan rahmet diliyoruz,yaralılarada Rabbim acil şifalar versin..) Allah cezalarını versin inşallah yapanların olenlere allahtan rahmet ailelerinede sabır diliyorum yaralı arkadaşlarımızda inşallah bir an once sağlıklarına kavuşurlar... inanın tv de seyrederken gozyaşlarımı tutamadım yazık değilmi masumlara neye nicin bunlar cocuklardan ne istediniz vicdansızlar turkiye yıklmaz yıklmayacakdaa paylaşımın za tşk Teroru şiddetle kınıyoruz!

Yaralılara acil sifalar, vefat edenlere allahtan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz.. Başımız sağolsun..
Bu olayda olenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu faciaya neden olanların vicdanları sızlamadan nasıl rahat olabiliyor,nasıl yemek yiyip uyuduklarını duşunemiyorum.Şiddetle kınıyorum..
allah belalarını versin demekten başka soylenecek soz kalmıyor.bunlar insan değil insan musveddesi.tum Turkiye'nin başı sağolsun RABBİM cezalarını verecektir
Olenlere ALLAHtan rahmet yaralılarada acil şifalar diliyorum yazıklar olsun

bir avuc şerefsizle bu ulke başa cıkamıyor ne yazikki ; ama once kendimizi sorgulayalım bu teroru başımıza biz musallat ettik yanlış politika ve oy sevdalarıyla bu hale geldi ben istiyorum artık bir millet uyansın bir olalım birlik olalım Bu cirkin saldırıyı yapanları şiddetle kınıyor ve bir an once cezalarını bulmalarını diliyorumm..

Tum Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum..

17 tane hikayeydi haberlerde izlediğimiz
tanımadığımız, bilmediğimiz 17 tane hikaye
hele bir tanesi vardı ki yaktı kavurdu beni
daha doğmamıştı bile, ne guzelliklerini gordu hayatın, ne sevdi, ne aşık oldu, ne ağladı, ne kızdı sinirlendi ama cirkin yuzunu tanıdı hayatın daha doğmadan
her bir hikaye kendi cevresini yasa boğdu, ateş en cok yakınlarının yureğinde yandı sonra tum Turkiye'nin...
Lanet okumuyorum kimseye ama Allah'a havale ediyorum...
Rabbim ne yaparsa guzel yapar
orda olen 17 masumun ardından gozyaşı doken tum Turkiyenin dualarını kabul et Allahım
gostermiş olduğun hassasiyet icin teşekkurler Mostar yureğine sağlık Artık Analar gozu yaşlı, evlatlar oksuz ,yetim kalmasın. Bu cirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Sebebi olan kişiler
Yuce Allah'a hesabını nasıl verecekler?
Teşekkurler Mostar.... Haince mahsum insanları hedef alan bu saldırıyı kınıyorum
Yapan faiillere şerfsiz demek bile şeref vereceği duşuncesindeyim.
Olenlere allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılara yarılalara acil şifalar diliyorum.
Hassasiyetinize teşekurler Monstar bu acı haberi tv de son dakika haberi olarak duyduğumda olduğum yerde hareketsizde adeta dona kaldım
ve saatlerce uzuntuyle haberleri takip ettim ne gunahı vardı o masum insanların vicdansızlar acımadılar bu masum insanlara bu olayı yapan canileri şiddetler kınıyorum

rabbimden olenlere rahmet diliyorum kederli ailelerine sabırlar ihsan eylesin ulkemizi bu tur olaylardan muhafaza eylesin