Konya nın Taşkent İlcsesin de Coken Bir Yurdun Sonucun da Olu Sayısının Şu Ana Kadar 14.
Ağır Yaralı İse 2, 22 İse Hafif Yaralı.
Geride Kalanlara ALLAH Sabırlar Versin, Yaralı Kardeşlerimizede Acil Şifalar Versin.
8 Veya 10 Kişinin de Kocuk Altın da Olduğunu Biliniyormuş.

Allahım Yardımcıları olsun

Yineac gozlulerin ihmalkarlığı yada hırsızlığı desem daha doğru olur masum insanlara patladı

Bu haber icin sağoalsın disco Allah Rahmet Eylesin
Tum vefat eden kardeşlerimizin mekanları cennet olsun. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Soyleyecek soz de bulamıyorum. ((

eline sağlık.. paylaşımından dolayı teşşekur Discoverer_44

olenlere Allah'tan rahmet diliyorum cok uzucu bir haber .. kotu ve uzucu bi haber
başsağlığı diliyorum
kalanlara sabırlar Uzucu bir haber Olenlere Allahtan Rahmet diliyorum mekanları cennet olsun Allah sabırlar versin gorunmez kaza derler ya ama işte boyleleri gorunur kaza hemde taaa en başında gorunur inci arkadaşımında yazdığı gibi ac gozlu doymak bilmeyen nefisli insanların sucunu masum yaşam mucadelesi veren kardeşlerimiz cekiyor

uzucu fakat gercek bir paylaşım emeğine sağlık disco
olenlere allahım rahmet eylesin kalanlara sabır ve acil şifalar versin Olenlere Allah'tan rahmet ,yaralılara acil şifalar ve yakınlarına sabır versin.
Ve sorumluluların mutlaka hesap vermeleri gerekir diye duşunuyorum. Cok uzucu bir haber
Allah yardımcıları olsun Cok uzucu ve elim bir olay
olenlere Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum
ateş duştuğu yeri yakar derler kac eve ateş duştu yanıyor şimdi
Allahım dayanma gucu versin Olay gercekten cok kotu ve elim ama takıldığım bir olay var benim
Yaz tatilinde ne hikmetse yatılı kuran kurslarına gonderilir oldu cocuklar sanırım anne ve babaların sorumluluklarından kacması bu gunduz gitsin camiye yada kursa akşam evine gelsin ne olur ?
Bence bu sadece anne ve babaların hatası Kuran kursu nun olduğu bolge tabiri caizse dağbaşı
Hangi gonulle hangi sevgi ile ucra bir yere bırakır evladı ebevynler ya gecenin bir yarısı hasta olsa evaladın?
Hicmi duşunulmez.
Şimdi ağlamak para etmiyor ne yazıkki aklınızı başınıza devşirin enne ve babalar gercekten cok uzucu bir haber. Allahh sabır versin geride kalanlaraaa..... Bizdee kendiliğinden yıkılan binalar japonyada 8 şiiddetine bile dayanabilen binalar.. Ne diyeyim soylenecek soz bulamıyorumm.. İnsan hayatına verdiğimiz değer bu kadar...