Osman Yağmurdereli vefat etti

Bir suredir kanser tedavisi goren Osman Yağmurdereli Kadıkoy Acıbadem Hastanesi'ne sabah saatlerinde kaldırılmıştı. Yağmurdereli, yoğun bakımda tutuluyordu.

Tedavi gorduğu Acıbadem Hastanesi'nde enfeksiyonda ilerleme olması ve solunum sıkıntısı yaşaması uzerine yoğun bakım unitesine alınan Yağmurdereli, yaşam destek unitesine bağlı olarak tutuluyordu. Durumu ciddileştiği icin uyutulduğu oğrenilen Yağmurdereli saat 02.25 sıralarında vefat etti. Yağmurdereli'nin yakın dostu olduğu oğrenilen Nurcan Samur, gazetecilere yaptığı acıklamada doktorların kendilerini cağırdığını soyleyerek vefat haberini verdiklerini belirtti.

Yağmurdereli'nin vefat haberini alan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Davut Guloğlu,Yeliz Şar ve Armağan Cağlayan hastaneye gelerek doktorlardan bilgi aldı.

02.00'DE KALBİ DURDU

Yağmurdereli'nin doktoru İc Hastalıklar Uzmanı Dr. Keramettin Şar, Yağmurdereli'nin bağırsak kanseri tanısıyla 11 Temmuz'dan beri hastanede tedavi gorduğunu belirterek, Yağmurdereli sabah 05.30 sıralarında gelişen solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. Fakat coklu organ yetmezliğine girdiği icin yapay solunum desteği goren hastamız da 02.00 sıralarında kalp durması gelişti. Tum mudahalelere rağmen 02.25 sıralarında Yağmurdereli'yi kaybettik. Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz" diye konuştu. Doktor Şar, Yağmurdereli'de "Gecici bir iyileşme vardı. Kendi isteği uzerine bir gun sure ile evine gitmesine izin verdik. Tekrar hastanemize dondu. İzin de de gerekli tıbbi desteği vermiştik" diye konuştu.

Vefat haberini alarak hastaneye gelen Armağan Cağlayan, "Kaybımız cok acı. Soyleyecek birşeyim yok. Konuşamıyorum" dedi. Davut Guloğlu ise "Hala inanamıyorum. Cok iyi bir insandı. Her zaman gulerdi. Benim babam yoktu. O'nu baba bilirdim. Yuzunu gorene kadar da olduğune inanmıyorum" diye konuştu.

OSMAN YAĞMURDERELİ

6 Şubat 1953'te, Trabzon'da doğan Osman Yağmurdereli, Gazi Universitesi Eğitim Fakultesi Muzik Bolumu mezunuydu. Bir sure oğretmenlik yaptıktan sonra, yorumcu sanatcı olarak sanat calışmaları yaptı.

Televizyon yapımcılığıyla, bircok sevilen diziye de imza atan Yağmurdereli, 23. donem milletvekili olarak Turkiye Buyuk Millet Meclisi'nde gorev yapıyordu.

_Alıntıdır_ Allah' tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum. az once haberlerde izledim ve cok uzuldum cok sevdiğim bir sanatcıydı mekanı cennet olsun allah sevenlerine sabır versin. ALLAH rahmet eylesin sevenlerine başsağlığı diliyorum allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum
sevdiğim bi sanatcıydı .
geride kalanlarına sabırllar diliyorum Gulen yuzu,sevimliliği,efendiliği,calışkanlığı ile yeni nesil sanatcılarına ornek olacak insandı.Kendisine Allah'tan rahmet,ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.Acı bir kayıp. Allahh rahmett eylesinnnnnn Allahtan rahmet ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum mekanı cennet olsun... yuce Allah,tan rahmet diliyorum. tum yakınlarına Allah sabır versin . Duyunca cok uzuldum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah allah rahmet eylesin deyerli biriydi Duyunca cok uzuldum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun