9 ŞEHİDİN ARDINDAKİ SIR 11 Ağustos 2008

Fatih CEKİRGE YAZIYOR

İşte yine 9 vatan evladının ateşi duştu.
Kemah'tan 9 şehit haberi geldi.
Alcakca doşenmiş bir mayın, goreve giden evlatlarımızı şehit etti.
Peki neden olduler?
Bu oyle basit bir teror vakası değildir.
Yani Kandil'deki ya da Guneydoğu'daki birkac teroristin oturup planladığı alcakca bir pusu değildir...
9 şehidimizin ardında uluslararası enerji savaşının alcakca oyunları vardır.
PKK işte bu oyunun taşeronu olarak ozellikle Kemah'ı secmiştir.
Neden Kemah?
Şimdi bazı olayları alt alta yazalım.
Kısa bir sure once Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ertuğrul Ozkok ve ben, Erzincan'dan Kemah'a bir otomobil yolculuğu yapmıştık.
Bakan Yıldırım yol boyunca bu hattın onemini anlatmıştı.
Zaten yol kenarındaki kum torbalarının ardında nobet bekleyen askerlerden her şey anlaşılıyordu...
Bu hat, Baku-Tiflis-Ceyhan Petrol ve Doğalgaz Hattı’dır.
Aynı zamanda Baku-Tiflis-Kars Tren Yolu bu enerji koridorunun ticaret hattını oluşturuyor.

İşte Kemah'ın onemi buradadır...
İşte sıralıyorum:
- Kısa sure once Erzincan Vefahiye Karayolu'nda Baku-Tiflis-Ceyhan boru hattı havaya ucuruldu.
Bu eylemi PKK ustlendi.
Rusya ve Ermenistan, her fırsatta Baku-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’na karşı acıklamalar yaptı.
- Rusya, Karadeniz uzerinden Bulgaristan ve Avrupa'ya uzanan boru hattına alternatif olan ABD'nin desteklediği Baku-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’ndan rahatsız olduğunu hissettirdi.
- Boru hattının birinci ayağı Baku-Azerbaycan, ikinci ayağı Tiflis-Gurcistan, ucuncu ayağı ise Erzincan bolgesi uzerinden Ceyhan'dır.
- Ve son olarak Rusya, Guney Osetya bahanesiyle Gurcistan'a savaş actı.
Bu savaş NATO'ya uye olmak isteyen Rusya'nın hegemonyasından kurtulup Baku-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’yla Turkiye uzerinden ABD eksenine bağlanmak isteyen Gurcistan Lideri Saakaşvili ve yonetiminin duşurulmesini hedeflemektedir.
- Yukarıda Gurcistan'la savaş surerken aşağıda PKK'nın Baku-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı'nı havaya ucurması ve aynı bolge olan Erzincan bolgesinin boru hattı guvenliğini alan Turk askerlerini şehit etmesi rastlantı değildir.
- Bu PKK'nın acık taşeronluğudur.
Ucu Rusya-Ermenistan hattına bağlanmaktadır.
Turkiye, Gurcistan'a askeri destek sağlamıştır. Gurcistan ozel kuvvetlerinin 700 subayını Harp Akademileri’nde eğitmektedir. 13 Turk ozel kuvvet subayı, Tiflis'te Gurcu askerlerini eğitmektedir.
Turk Deniz Kuvvetleri, Gurcu Deniz Kuvvetlerine iki hucumbot hediye etmiştir.
Turk Silahlı Kuvvetleri Gurcistan Silahlı Kuvvetleri'ne 100 milyon dolar lojistik yardım yapmıştır.

Sevgili okurlar.
Butun bunları alt alta sıraladığımızda az once Kemah'ta şehit verdiğimiz 9 vatan evladının basit bir teror eylemiyle şehit olmadıkları acıkca ortaya cıkmaktadır. Bu Turkiye'nin doğrudan geleceğini ilgilendiren ve enerji guvenliğini iceren uluslararası bir savaşın sonucudur.
PKK işte boyle bir savaşta Turkiye'nin geleceğine karşı taşeronluk yapmaktadır.
Turkiye'nin Gurcistan'la ilişkileri de gerek ticari gerek diplomatik gerekse askeri boyutlarıyla bu kapsamdadır.

İşte bu gercekler ışığında butun şehitlerine Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz.

Toror ciğerimizi kemiriyor. Bitsin artık. Başımız sağolsun. Kelimelerin tukendiği andayız.
Hepimizin başı sağolsun.... Tabi ki bu yazılanların onemi buyuk,ancak sadece buna da bağlamamak gerekir.Ergenekon Teror orgutu ile acaba ilişkisi yok mu? Amaclarına ulaşmak icin kendi yandaşalarını bile gozunu kırpmadan katleden bu zalimlerin boyle bir olayı da yapabilecekleri,ya da yaptırabilecekleri unutulmamalı.Bu da bir varsayım.
Tum şehitlerimize Allah'tan rahmet,ailelerine sabırlar dilerim.Başımız sağ olsun. Tum şehitlerimize yuce Allahtan rahmet diliyorum,ailelerine sabırlar diliyorum,

Bilgilerinden dolaya teşşekurler ERKAN Nedenlerin nicinlerin pekte onemi yok 9 can gitti 9 haneye ateş duştu
Şehitlerimizin ruhu şad olsun ailelerine ve turk milletine Allah sabır versin. Nedenleri, nicinleri yok!

Bu Vatanın evlatlarının hayatları sonuyor, anaların yureklerinde ateşler yanıyor..

Başımızdaki buyuklerin sacma sapan işleri birakıp acil onlemler almalarının zamanı geldi de geciyor

Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz..

Ve.. Teroru kınıyoruz... Şehit kardeşlerimizee Allahtan rahmet, geride kalanlarada sabır diliyorumm... Tum şehitlerimize Allah'tan rahmet,ailelerine sabırlar dilerim.Başımız sağ olsun cok uzgunmum şehitlerimizin ruhları şad olsun mevlam kederli ailelerine sabırlar ihsan eylesin Ne yazıktır ki bu acı haberlerin onune gecmeye bir turlu kimsenin gucu yetmiyor tam bitti derken hain pusularla vede saldırılarla yine ocaklara ateş duşuruyorlar...
umidimiz en kısa zamanda hepsinin kokunu kazınması
şehitlerimize Allah'tan rahmet geride bıraktıkları kederli ailelere sabır diliyorum
Tum Turkiye'nin başı sağolsun Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır diliyorum.Turk milletinin başı ,şehitlerimizin ruhları şad olsun.
Bu tur haberlerlerle karşılaşmak cok acıBitmesi en buyuk dileğimiz
Başımız sağolsun şehitlerimizn ruhu şadolsun bu kacıncı teroru lanetleme yazım ben bilmiorumm bir kere
daha lanet olsun masum insanlar oluyor şehitlerimizn ailelerine
Allahtan sabır diliyorum Aslında şu an kelimelerin bittiği değil başladığı an olmalı ama bizler herşeyde olduğu gibi yine susuyor yine susuyoruz sessiz cığlıklarımızı kimseler duymuyor herkes kendi yaşamının girdabına takılmış surukleniyor bu tur haberlerde bir cıkıp tum vatandaşlarımızın başı sağolsun diyorlar ve yine inlerine cekiliyorlar akılları sıra ulkemiz onlara emanet bu kadarı yeterliyse peki oyle olsun ne diyelim

Lanet olsun diyorum bu terore
tek amacı Vatanı,nı Milletini ve bizleri korumak olan askerlerimize uzanan tum eller kırılsın
Allah tum şehit ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin

teşekkurler erkan biraz uzun oldu ya neyse idare edin sozkonusu Askerlerimiz olunca insanın elinde olmuyor bazı şeyler