Milli Eğitim Bakanlığı, 8 Haziran 2008 Pazar saat 10.00da yapılacak OKSye girecek oğrencilerin sınav yerlerinin belirlendiğini duyurdu.
Adayların sınav yerleri, e-Okul Veli Bilgilendirme Sisteminin internet sitesi Linkleri gormek icin uye ol Giriş yap veya uye ol.
adresinden, Sınav Bilgileri bolumunden, oğrencinin TC Kimlik Numarası ve okul numarası ile oğrenilebilecek.
Sınav Giriş Belgesi ise bugunden itibaren okul mudurluklerince onaylanarak adaylara teslim edilecek. Adaylara, ayrıca sınav belgesi gonderilmeyecek.
Sınava girecek 915 bin oğrenci, onumuzdeki hafta resmi olarak izinli sayılacak. Cok az kaldı...Neyseki ben iyi kotu 3 yıl once atlattım.Allah OKS ye girecek olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun

Bilgilendirme icin teşekkurler Jenny Bu oks dediğiniz sınav sanırım değişti artık.Bu yıl son kez uygulanıyor.Bundan sonra LGS olarak hayatımızda yerini alacaktır.Hayatın sınavlarla olduğunu duşunursek varsın bir de bu olsun.Belki de gerekli.Girecekelre başarılar. Bilgilendirme icin tşkler JEENY
Sınava girenlerin Allah yardımcısı olsun

Allah oğluma ve tum oks girecek yavrularımıza yardımcı olsun inşallah