Hindistan Rekorlar Kitabı’na giren Jyoti Amge, normal boyutlarda dunyaya gelmesine rağmen daha sonra cok az gelişti.
Bir cucelik turu olan ‘akondroplazi’den mustarip olan Amge, şu anda 15 yaşında olmasına rağmen yalnızca 61 cm boyunda ve 5 kg ağırlığında. Okulda kendisi icin ozel olarak hazırlanan minyatur bir sırada oturan Amge, ileride bir Bollywood yıldızı olmak istiyor. Amge, şimdiden Hindistan’ın populer şarkıcılarından Mika Singh ile birlikte bir album cıkarmış.
Wish benden cok yaşa emi, konuyu hazırladım tam forumlardauygun yeri arıyorumbi baktım konu acılmış zaten.. Ama ne yalan soyleyeyim cok daha guzel hazırlamışsın eline sağlık... Benimde cok ilgimi cekmişti.... Gercektende Cok ilginc Paylaşım icin Teşekkurler... Cok ilginc ve kişi icin cok zor bir durum okul cantası ile nerede ise aynı boyu
Paylaşım icin teşekkurler Wish paylaşım icin saol dilek emeğine sağlık
"Akıl ne yaşta, ne boyda; akıl başta ve kitapta" desene Wish... Kutluyorum! Gercekten ilginc bir haberdi bende yeni gordum arkadaşlar belki benim gibi gormeyenler vardır diye paylaşmak istedim sizlerle
Allahım yardımcısı olsun cok zor bir durum olsa gerek

Teşekkurler WİSH yok canimmm kucuklukte bir yere kadar rabbim ne eylerse guzel eyler boyu kucucuk bakışları hayat dolu bir kız paylaşımına teşekkurler wish evet zor bir durum ama cok şirin gorunuyor Gercekten ilginc ve zor bir durum..

Teşekkurler WisH Abla.. Paylaşıma tşkler WİSH emeğinize sağlık Sanırım bu cocuk fiziksel ozellikleri bakımından gelişmemiş.Yaptıklarına bakılırsa ruhsal yonden bir sorunu yok.Boylesi daha guzel en azından dunyayı az kirletecek.Teşekkurler bilgilendirdiğiniz icin. hakatan cok ilginc bi durum ALLAH ın takdiri ne diyebilirizki.Guzel bir paylaşım

Teşekkurler Wish emeğine sağlık