"24 saate en cok indirilen yazılım" olarak Dunya rekoru kıran Firefox 3, sertifikasına da kavuştu.
"Download Day" etkinliği kapsamında "24 saate en cok indirilen yazılım" olma unvanını kazanan ve Guiness tarafından Dunya rekortmeni ilan edilen Firefox 3, en sonunda sertifikasına da kavuştu. Guiness'in internet ve teknoloji sorumlusu Gareth Deaves, Londra'da duzenlenen torenle rekor sertifikasını Mozilla'nın başkanı Tristan Nitot'a armağan etti.
Mozilla blog'larında Jane Finette tarafından yapılan duyuruda torenden bir fotoğrafa yer veriliyor (yukarıdaki fotoğraf) ve tum Mozilla topluluğuna, rekorun kırılmasına olan katkılarından dolayı teşekkur ediliyor.
Hatırlanacağı gibi Firefox 3, yayınlandığı ilk 24 saat icerisinde 8.002.530 kez indirilerek kırılması cok guc bir rekora imza atmayı başarmıştı. ilk 24 saatte olmasada bir Firefox yani Mozilla kullanicisi olarak bende indirmistim.
Ama kurduktan sonra sildim, cunku kullandigim ve devamli isime yarayan bir cok ek 3'te
calismadi eger o eklentiler 3 e uyumlu hale getirilmezse gecmiyecegim de yeni versiyona.
Eline saglik Destina. firefox3 fırtınasına tutulup bende o gun download yapmıştım ama malesef kısa surdu arkadaşlığımız sildim eskisini yukledim bende
omrumden omur aldı yav duzeltip haber versinler birdaha denerim