Hamile erkeğin kızı olacak

Dunyanın ilk hamile erkeği olarak tum dikkatleri uzerine ceken Thomas Beatie, ultrasonda kız baba-annesi olduğunu oğrendi

Dunya basınının bir anda gozdesi olan Thomas Beatie kız bebek bekliyor.

Hamileliğin altıncı ayında, tanınmış Amerikalı sunucu Oprah Winfrey'in konuğu olarak televizyon karşısına gecen 34 yaşındaki Beatie, hamileliği ve transeksuelliği hakkında konuşarak "Ben bir insanım, biyolojik cocuğuma sahip olmak da en doğal hakkım" acıklamasında bulundu.

Cevrenin kendisinden rahatsız olduğunu soyleyen ve sık sık eleştirlere maruz kaldığını anlatan genc adam, milyonların gozu onunde "Kimse beni sevmek zorunda değil. Karım Nancy'i de. Kimseye benzemememiz bizi neden garip yapıyor?" diyerek icini doktu.

Doğacak cocuğunun kendisine 'baba' demesinden rahatsızlık duymayacağını da belirten Thomas, "Ben baba olacağım, Nancy de anne. Bu bebeğe sahip olmak erkekliğimden birşey goturmez" şeklinde konuşarak, bebeğe ne kadar hazır olduğunu da dile getirmiş oldu.

Basında cıkan alaycı haberleri umursamayan Thomas Beatie, bebeğini huzur icinde buyutmek istiyor.

valla şaşırdım doğrumu yalanmı yinede paylaşayım dedim [CELL="filter:;"] Vallah Dark desem ki Dunyanın Sonu Gelmiş İnan.Emeğine sağlık [/ALIGN][/CELL]
[/ALIGN] Tabiki yalannnnnnnn....

Bir kere biyolojik olarak bu durum imkansızzz...

yoksa sen inandınmı dark.... Boyle birşeyin biyolojik olarak imkansız olduğuna inanırım ama keşke gercek olsaydı o zaman hamilelikte yaşanan aşermenin, tiksinmenin ne kadar gercek ve zor bir durum olduğunu eşler anlarlardı Artık neye inanıp neye inanmıcmızıda bilmiyoruz dunyada olmadık şey kalmadı bu da kesin doğrudur yakışmış hamilelikte jile giyse dahamı guzel olurdu ne cok ilginc ama bende hazana katılıyorum olabilseydi keşke de gorseydi erkekler ne zorluklar cektiğimizi

ama yinede olmasın ya ne kadar aykırı yakışıksız bişey paylaşım icin teşekkurler dark Bence o resimdeki bebek degil gobek yaw gobek

Boyle haberlere sunu demek gecer icimden: Ufak at civcivler yesin
Dunyanın dengesini değiştirmek icin elimzden geleni yapıyoruz (insan klonlama)
Discoverer e katılıyorum dunyanın sonu bencede.
Emeğine sağlık Dark.
paylaşım icin teşekkurler. Oylesinem'e katılıyorum bencede gobektir o ( Turk kası )

Paylaşım icin tşkler DARK Bende yadırgayanlar arasındayım. Annelik ve hamilelik kadına ozgu bir durum. Erkeğe hic mi hic yakıştıramıyorum. Ayrıca Thomas Beatie, bir zamanlar kadın olduğunu da haberlerde izlemiştim. Doğaya aykırı bir durumu tabiki yadırgarız.Bence hic olmasaymıştı bencede gobektirr boyle bişi imkansız ama cok komik
gorunuo erkeklerin hamile olarak ortada dolaştıklarını duşunuyorumdaa cok eglenceli olurduu