Bosna'da yaşayan bir adamın evine her sağanak yağmur yağdığında goktaşı duşuyor.
Bosnalı Radivoje Lajic, beşinci kez bir goktaşının evinin ustune duşmesiyle uzaylılar
tarafından hedef alındığını duşunmeye başladığını soyledi.

Belgrad Universitesi'nden uzmanların doğruladığı olaya gore Lajic evine duşen taşları
universiteye teslim etti.

Universite yetkilileri bu ilginc olayı aydınlatmak icin taşların duştuğu bolgedeki yerel
manyetik alanları araştırmaya başladı. Fakat Lajic, olayın bilimsel bir acıklaması olduğuna
pek ihtimal vermiyor.

Gornja Lamovite'teki bir koyde yaşayan şanssız adam evinin catısını evinin daha fazla
zarar gormemesi icin celik kirişlerle destekledi.

Bilim adamlarının aksine olaya alternatif bir acıklama getirmeye calışan Lajic,
dunya dışı gucler tarafından hedef alındığına kanaat getirmiş durumda. İnsanların
buna inanmamalarını normal karşıladığını bildiren Radivoje Lajic, başka bir acıklama
bulamadığını ifade ediyor.

İlk goktaşı gecen yıl kasım ayında duştu ve arkasından evi 4 kez daha aynı
şekilde zarar gordu. Lajic, goktaşlarının duştuğu gunlerin hepsinde de sağanak
yağmur yağdığını ve gokyuzunun acık olarak gorunemediğini soyledi.

Olayı bir turlu acıklığa kavuşturamadığı icin Belgrad Universitesi'ne başvurduğunu
bildiren Lajic, "Uzaylılar tarafından hedef alındım. Benimle oyun oynuyorlar.
Bunu neden yaptıklarını bilmiyorum. Yağmur yağdığı zaman bir başka saldırı olacak
diye endişe etmekten uyuyamıyorum" diye konuştu. goktaşları, mekik parcaları duşmeye başladı : allah sonumuzu hayır etsin cok ilginc bunlar Sen bu adami taniyon mu Oylesine?
Bana sanki bu adama da "kafana benim kadar taş duşsun" falan dedin gibi geldi. Cossack' Alıntı:
Sen bu adami taniyon mu Oylesine?
Bana sanki bu adama da "kafana benim kadar taş duşsun" falan dedin gibi geldi.
Genişletmek icin tıkla ...

Cossack abiya onceden uyarsana yaw... Valla gecen azcık kızdırdım ablamı bana beddua etmedi başına talih kuşu duşsun dedi.. Şİmdi anlıyorum.... Ahanda kuş nasıl kondu.... Ben korktum bişe deimiyom artıkk...

Bence cok şanslı biri bu adam hani derlerya ,gokteb taş yağsa 1 tane bile kafama duşmez benim diye , bu sozu o adam yalanlıyor işte bak duşmuş cok şans var onda cokkkkk chemist kuş konmakla kalmalış şans da bırakmış baksana uzaylılara dava acsın adam ne diyim yani Cok ilginc gercekten taşınmayı hic duşunmemişmi bu

belki adamı değil evi hedef almışlardır..

Teşekkurler oylesinem.. kuresel ısınma,cevre kirliliği,ekolojii bozulması,susuzluk, goktaşı duşmesi eeeeee noolcak
şimdii nası bi dunya bıraktınız bizeeeeeeee,nede daha ii bakmadınızzzzzzz
gercek soyluyorum bisden başka canlı varmı acaba bunu hep merak etmişimdirr
cok cok teşekkurlerrrrrr paylaşım icin chemist' Alıntı:
Cossack abiya onceden uyarsana yaw... Valla gecen azcık kızdırdım ablamı bana beddua etmedi başına talih kuşu duşsun dedi.. Şİmdi anlıyorum.... Ahanda kuş nasıl kondu.... Ben korktum bişe deimiyom artıkk...

Oylesine ye takilmak icin benim gibi bagisikli olmak lazim,
yoksa alimallah insanin basina hersey duser.
Genişletmek icin tıkla ...

adama yazık ya ama uzaylılar adamı hedef almış ne sacma bişi bu ya ...
paylaşımın icin saol oylesine ... Allah sonumuzu hayır etsin

Paylaşım icin tşkler OYLESİNEM Paylaşım icin teşekkurler Oylesinem bizim bahceyede duşermi aceba hani televizyonlar, araştırma ekipleri allahhhh ne curcuna olur valla Ne şanslı adammış dunyada kimsenin goktaşı yokken onun var işte
daha ne istiyor.
Paylaşım icin teşekkurler.