Kot Pantolona Yasak Geliyor...
Afganistan'da halkın ahlakını bozduğu icin yasaklanan Hint yapımı pembe dizilerden sonra sıra makyaja ve kot pantolonlara geldi... Afganistan hukumeti bu şekilde ulkedeki ahlaki yargıların bozulmaması icin boyle bir yonteme başvurdu. Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai tarafından da desteklenen ulkedeki yeni yasaklar silsilesi bununla da kalmıyor. Hukumet kadınların sac uzatmasını, ciftlerin sokak ortasında konuşmasını ve takı takmalarını da yasaklamaya hazırlanıyor. Yok artık ne gunlere kaldık yaaaaa (( paylaşıma teşekkur... Bence de yok artıkkkk..

Teşekkurler Jeeny.. el kaidenin yan etkileri ulke bolunmeye gidyor şeriat hazırlık yapıyor ne denilebilirki Ahlaki yargıyı bozmamak icin alınıyormuş bu kararlar cok sacma.Sac uzatmak ,sokakta konuşmak, takı takmak ahlakı bozuyorsa denecek soz yok artık bencede Hic şaşırmadım, yakında bizde de benzer ornekleri ve uygulamaları başlarsa ona da şaşırmam... Malesef uzucu
Umarım ulkem de yaşanmaz bu tip sacmalıklar Offff offff daha neler artık yaaa
vala ulkemizde bole bi uygulama başlatılsa ki imkansız cok canlar yanar gibime geliyor valla ben bur tur duşunceleri kınıyorum zorba ve dikta rejimlerde oluyo genellikle,yuh artık diyorum
21 yuzyıllda neredyese ortacagı yaşicak ,boyle başka ulklelerde var, bu tur yasakları getiren duşunceleri anlamıyorum tarihe baktığımızda coğunun pisikolojisi bozuk ,okuyorum,ama şunu biliyorum herşeyin kaynagı
eğitim,aydınlık dunyada karanlığı secenler anlamıyorum jennny
paylaşım icin teşekkurlerrr Oylesine' Alıntı:
Hic şaşırmadım, yakında bizde de benzer ornekleri ve uygulamaları başlarsa ona da şaşırmam...
Genişletmek icin tıkla ...

Olmaz bizim ulkemizde boyle şeyler biz CUMHURİYET cocuklarıyız izin vermeyizzzzz