Instagram’dan acıklama yapan oyuncu, “Cok guldurduk ve gulduk. Her guzel şeyin bir sonu var” notunu duştu. Oyuncu, albumune zaman ayırmak icin ekipten ayrıldığını acıkladı.

Guldur Guldur kadrosunda yaprak dokumu suruyor. Erdem Yener de yeni sezonda ’Guldur Guldur Show’ kadrosunda yer almayacağını duyurdu.

"HER ŞEYİN BİR SONU VAR"

Konuyla ilgili Instagram hesabından acıklama yapan oyuncu, "Yeni sezonda Guldur Guldur Show ekibinde yer almayacağımı sizlerle paylaşmak
isterim. harika zamanlar gecirdik birlikte tv ile milyonlarca, turnelerle on binlerce seyirciyle buluştuk. cok guldurduk, bi o kadar da gulduk. her guzel şeyin bir sonu var ve benim icin o son da geldi. Cıkacak olan albumume hak ettiği mesaiyi ve konsantrasyonu sağlayabilmek adına aldığım bu karara saygı duyan ve destekleyen başta Necati Akpınar olmak uzere tum BKM yonetimine teşekkur ederim. BKM benim icin hep "bizim dukkan" oldu. bu guzel aile/dost ilişkisi icin de ayrıca teşekkur ederim. Kardeşten oteye gecmeyi başarmış 40’ın uzerinde emektar, calışkan ve yetenek abidesi ekip arkadaşlarım ise her zaman yanlarında olduğumu bilirler. Yeni sezonda onlara da başarılar dilerim. hepinizi seviyorum" dedi.

Guldur Guldur kadrosunda yaprak dokumu suruyor. Erdem Yener de yeni sezonda ’Guldur Guldur Show’ kadrosunda yer almayacağını duyurdu.

''HER ŞEYİN BİR SONU VAR''

Konuyla ilgili Instagram hesabından acıklama yapan oyuncu, "Yeni sezonda Guldur Guldur Show ekibinde yer almayacağımı sizlerle paylaşmak isterim. harika zamanlar gecirdik birlikte tv ile milyonlarca, turnelerle on binlerce seyirciyle buluştuk. cok guldurduk, bi o kadar da gulduk. her guzel şeyin bir sonu var ve benim icin o son da geldi.''

MyNet