Kanal D’de ilk olarak İlker Ayrık'ın sunumuyla ekrana gelen ve bir sure once yayına veda eden "Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışması, yeni sunucuları ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Bundan boyle yarışmacıların ev halleriyle de ekranda olacağı Ben Bilmem Eşim Bilir’in sunuculuğu hafta ici her gun Şule Zeybek’e, Cuma akşamları yayınlanacak final bolumlerinde ise Ufuk Ozkan’a emanet olacak.

Zorlu oyunlarla hem ilişkilerinin gucunu test edip, hem de birbirlerini ne kadar iyi tanıdıklarını ortaya koyacak olan yarışmacılar, gun boyu tum halleriyle Kanal D ekranındaki yerini alacak.
Yarışma suresi boyunca bir evde kalacak yarışmacıların ev yaşamı ve final gecesinde yaşayacakları ile ilgili detaylar ise şoyle:
Ev Yaşamı
Ben Bilmem Eşim Bilir evinde buyuk odulu kazanmak icin 6 cift yarışacak.
Her gun oynanacak oyunlar sonunda başarılı olan cift ceşitli imtiyazlarla odullendirilecek. Bunlardan en onemlisi gun birincisi secilmek. Gun birincisi hem Cumartesi gecesi oynanacak finale katılma hem de evdeki işlerden muaf olma hakkını elde edecek. Aynı hafta icinde birden cok kez final bileti kazanan cift, istediği başka bir cifte biletini verip o cifti de final gecesine taşıyabilecek. Cuma gunu yapılacak oylamayla elenen cift, final oyunlarına katılamadan yarışmaya veda edecek ve yerini bir sonraki hafta eve girecek yeni bir cifte bırakacak.
Final Gecesi
Hafta ici oyunları ve elemeler sonucunda belirlenmiş dort cift Cumartesi gecesi buyuk odul yarışına girecek. Final gecesinde başarılı olan cift eve Suzuki marka araba kazanarak donecek.

medyatava