CNNTurk'te Mesut Yar'ın sunumuyla ekrana gelen Burada Laf Cok'a konuk olan Okan Bayulgen, programı Dada'da yapılan cıplak protesto sonrası ilk kez konuştu.
Genc bir kız eylem yapmak amacıyla birden soyunarak canlı yayına girmiş bu esnada Bayulgen de atikliği ile kızı hemen engellemişti.
"BUTUN PROGRAMLARIM PROTESTO PROGRAMIYDI"
Boyle bir protesto olduğunda hem eylemciyi, hem calıştığı kanalı hem de kendini koruması gerektiğini anlatan Bayulgen "Birisi protesto yapmak istiyorsa benim programımdan ve Beyaz'ın programından başka program yok. Beyazıt'la da goruştuk bizim boyle bir boyun borcumuz yok. Konuşmak icin alan kalmamış da insanlar Okan'la Beyaz'ın programına mı gidiyor. Boyle bir şey olamaz. Eskiden rektoru protesto etmek icin benim programıma gelirlerdi, butun programlarım protesto programıydı 1995'ten beri ama bir takım konjonkturel değişimler oldu, protesto alanları ortadan kaldırıldı. Kimsenin konuşmasından korkmayalım. Bir kız cok da kendinden emin olmadan belki biraz korkuyla bir eylem yapmak istedi. Belki biraz sinirleri bozuktu. Bir dakika bu benim evimde oluyor. İlk başta o kızı korumaya calıştım. Onu korumak herkesi korumak anlamına geliyor. Birisi cıkmış tv'de propaganda yapıyor. Daha once duymadığımız bir şey mi?" dedi.
medyatava