RTUK, Show TV’nin izlenme rekorları kıran ve Ali Sunal’ın sunuculuğunu yaptığı “Guldur Guldur” adlı parodi programına ceza verdi. 8 Ocak’ta yayınlanan bolumunde yer alan “Bilal Oğlan skeci” nedeniyle “uygunsuz dil” cezası geldi.

Gercek babasının kim olduğunu araştıran Bilal isimli cocuğun komik oykusunu “reality şov” şeklinde veren skecteki diyaloğun, cezaya konu olan bazı bolumleri şoyle:
Bilal: (Kendilerini sık sık ziyaret eden adamı kastederek) Doğru. İbrahim abiden Allah razı olsun Yeter hanım. Vallahi bazı geceler diyorum, “Abi, gel benim odamda kal”. Diyo, “Seni sıkıştırmayayım, ben ananın odasında kalırım”. O kadar da iyi bir insan kendisi.

İbrahim: Ayıpsın Bilal, gorevimiz.
Bilal: (İbrahim’e) Seni seviyoruz, bunu bilmelisin.
Sunucu Yeter: Bilalim, Bilal oğlan (kahkahalar). Şimdi devam edeceğiz programa. Az sonra annen burda, canlı yayında 70 milyona senin babanın kim olduğunu itiraf edecek. Onun oncesinde Bilal babana bir şey soylemek ister misin?”
Sunucu: (Kadına) 70 milyona şimdi acıklayacaksın. Bilal’in babası kimdir? İtiraf et!
Kadın: İtiraf ediyorum Yeter abla! Bilal’in babası popstar Mesut!
Sunucu: Ver ekrana şu sıfatsızı!
Mesut studyoya cağrılır.
Sunucu: Bu sabinin olduğu geceyi biz bilmek istiyoruz.
Aysel: Bana “seni cok seviyorum” didi. Sonra bana “Konser mekanlarının etrafında kofte ekmek var, gel yiyelim” dedi. Sonra ben “ayy, midem şişti kofteden” dedim. “Gel bana gidelim soda icelim” dedi. Sonra birbirimizin olduk.
İbrahim: Yeter abla, şoyle bir ispatım var. Bakın Bilal’in vitamini kofteden aldığı belli.

medyatava