Yapımcılığını, dunyanın en buyuk medya produksiyon şirketi Endemol Shine Turkiye’nin ustlendiği, fenomen program ‘Big Brother Turkiye’nin dun gece (15 Ocak Cuma) ekrana gelen bolumunde, ‘Big Brother Turkiye’nin 3. haftasında elenen Yasin, elinde cicekle eve girdi ve Rezan’a surpriz yaptı. Yasin’i, elinde cicekle ansızın karşısında goren Rezan buyuk bir şaşkınlık yaşadı.

YASİN OZUR DİLEDİ, REZAN GOZYAŞLARINA BOĞULDU
Yasin, Rezan’a “Ben buraya senden ozur dilemeye geldim. Akıttığın her gozyaşı damlası icin, sana yaşattığım butun kotu duygular icin ozur dilemeye geldim. Hislerim yalan değildi, strateji değildi, benim duygularım hicbir zaman strateji olmadı, olamaz, şu an sana sarılmak istiyorum” dedi. Yasin’in bu sozleri karşısında Rezan gozyaşlarına boğuldu. Yasin eve girdiği anda ‘Big Brother’ ev halkına ‘kımıldama’ komutu verdiği icin Rezan konuşamadı ve Yasin’e karşılık veremedi. Ardından ‘Big Brother’ Yasin’e seslenerek ciceği bırakmasını ve cıkmasını soyledi. Yasin cıkmadan once ev halkından Rezan’ı uzmemelerini istedi. ‘Big Brother’ın ‘normal’ komutu vermesinin ardından ise, ev halkı Rezan’ın etrafında toplandı. Cok mutlu olan Rezan, Gokcen’e sarılarak mutluluğunu onunla da paylaştı.

medyatava