"Adını Feriha Koydum"... FERİHA'YA GORUCU GELİYOR...

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi "Adını Feriha Koydum" 12.Bolumuyle 01 Nisan Cuma akşamı Show TV ekranlarında olacak

"Adını Feriha Koydum " 12.Bolumunde Feriha once babasından cok ağır bir dayak yiyor, ardından da eve gorucu geliyor.

Dergideki fotoğrafı goren Rıza’nın ofkesi yıkıcı olur. Kucuk kapıcı dairesi buyuk fırtınayla sarsılır. Zehra, ilk kez ne yapacağını bilemez. Kızının yoldan cıktığına inanan Rıza, Feriha’yla evlenmek isteyen Halil’e yeşil ışık yakar. Zehra, vargucuyle Rıza’yı kararından dondurmenin yollarını arar.
Feriha’nın ani ziyaretinden sonra hapsolduğu derin pişmanlıktan sıyrılmak zorunda olduğunu anlayan Emir, Feriha’dan vazgecmemeye kararlıdır. Okula gidebilmek icin babasına boyun eğmek zorunda kalan Feriha ise kalbinin sesini bastırıp Emir’e sırtını donmeye mecburdur. Mehmet, Halil’in dukkanında calışmaya başlar.
Halil ve ailesinin Feriha’yı istemeye geldiklerini oğrenen Cansu, sebep olduklarının ağırlığını taşımaya calışırken Koray’la internet uzerinden konuşmaya devam eder.
Hande’nin Gunce’ye olan davranışları sonunda Koray’ın sabrını taşırır. Koray, Hande’nin başını ağrıtacak hap tuzağına ait goruntuleri kurtarmanın peşine duşer. Feriha’nın kararlı duruşuna rağmen onu unutamayacağını anlayan Emir’in ise pes etmeye niyeti yoktur.

http://www.youtube.com/watch?v=c4et3...eature=related

kaynak : magazinkolik