Selam arkadaslar gecenlerde bir arkadasım bana bu dizinin ismini verdi PRISON BREAK amerikan dizisi sezon 1 full dvd al dedi ewde izle dedi toplam 7 cd her cd nin icinde 4 bolum war..Başladım izlemeye Hapishanede gecen harika dolu bir film ben şu anda Anca Sezon 1 i tamamlıyabildim.bu dizinin Sezon 2 si ve de 3u war.2sini alcam yarın veya bugun ama bir konu acıyım dedim belki izlemiş olanlar wardır..
Film Ozeti:
Bir inşaat muhendisi olan Micheal Scofield Başkan Yardımcısı'nın kardeşini oldurmek sucuyla idam cezasına carptırılan ağabeyi Lincoln Burrows'u kurtarmak icin tum yasal yolların tukendiğini farkedince işi kendisi halletmeye karar verir ve kusursuz bir hapisten kacış planı hazırlar. Ardından gostermelik bir banka soygunu duzenler ve cezaya carptırılır.Bu planların hepsini şuphelenilmeyecek şekilde vucuduna dovmesini yaptırır. Sağlık sorunlarını bahane eden Michael, ağabeyinin bulunduğu Fox River'ne gonderilir. Michael, iceride beklenmedik durumlarla karşılaşır ve ağabeyini kacırmak icin girdiği hapishaneden 7 kişiyi daha kacırmak zorunda kalır. Bu sırada planlarını hayata gecirmek icin revir doktoru Sara Tancredi'yi (Sarah Wayne Callies) ve hapishane muduru Henry Pope'u kullanır. Bu sırada da Sara 'ya aşık olur. Michael'ın kacış planında azılı gardiyan şefi Brad Bellick onun planını zora sokmaktadır.
2. Sezon Konu [değiştir]Bu sezon kahramanların kactıktan sonra yaşadıklarını konu edinir. Mahkumlar hapisten başarılı bir şekilde kacarlar ve hepsi Charles Westmoreland'in Tooele Utah'da gomduğu 5 milyon doların peşine duşer. Ancak onları, FBI ajanı Alexander Mahone (William Fichtner) takip etmektedir.
Serinin yaratıcısı Paul Scheuring, ikinci sezonu, başrollerinde Harrison Ford ve Tommy Lee Jones'un yer aldığı Kacak filminin sekiz firarili hali olarak tanımlıyor ve yine bir cezaevi firarını konu edinen Buyuk Kacış filminin ikinci yarısına benzetiyor. Kacakların her biri kendi amaclarını gercekleştirmek icin Birleşik Devletler'in ceşitli bolgelerine yolculuk ederken, hemen bir adım peşlerinden takip eden kanun koruyucuları ve odul avcıları ise hepsinin işini zora sokuyor. Lincoln Burrows'a kurulan komplonun sahibi "Şirket" (The Company) ise bu sezonda daha aktif ve amacı firari Lincoln Burrows'un infazını bir an evvel gercekleştirmek.
3. Sezon Konu [değiştir]The Company, Panama'da Sona federal hapisanesine giren Scofield'dan, orada bulunan James Whistler adındaki bir kişiyi kacırmasını ister. Suclarından arınan Burrows, kardeşi icin dışarıda buyuk uğraşlar verir. Sara, kendilerini aldatmaya calışan Michael yuzunden Şirket tarafından oldurulur ve Michael buna cok uzulur. Bu arada Michael, dış dunyayla ilişiği kesilmiş olan hapisanenin 'ağası' Lechero ile sorunlar yaşar ama sonradan Lechero onu hapisten kacırmasını ister ve Michael plan yapmaya başlar. Sonraki bolumlerde Scolfield ; Mahone , Whistler ve T-Mac'le beraber hapihaneden kacar ancak Lechero'yu tuzağa duşurur
Hapishanede gecen harika heycan dolu bir dizi ben başladım bırakamadım Kurtlar Vadisi bişey değil asıl dizi bu bence bayilerden belkide 1 sezonunu alıp izlemenizi tavsiye ederim samimiyetle soluyorum yok boyle dizi..
OYUNCULAR:
DOMINIC PURCELL | Lincoln Burrows
WENTWORTH MILLER | Michael Scofield
AMAURY NOLASCO | Fernando Sucre
WILLIAM FICHTNER | Alexander Mahone
ROBERT KNEPPER | T-Bag
WADE WILLIAMS | Brad Bellick
Diziyi izlemiş veya bilgisi olanlar yazsın lutfen.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yerli Diziler
- PRISON BREAK [Kurtlar Vadisi yanında vız kalır]