NOT:ASLA 21 YAŞINDAN KUCUKLER İZLEMESİN 22 YAŞIMDAYIM BU HALİMLE ODUM PATLADI

Korku filmlerindeki gibi efektlerle suslenen VCD, Kur'an-ı Kerim okuyan bir babanın, aynı evde kağıt oynayıp, muzik dinleyerek eğlenen oğlu Hasan'ı namaz kılması icin uyardığı goruntulerle başlıyor. Hasan babasının sozune aldırmayıp, muzik dinliyor.

Bu sırada uykuya dalan Hasan'ın yanına, elinde orak beyaz kıyafetli olum meleği (Azrail) geliyor ve cırpınarak direnen kurbanının canını alıyor. Hasan, bir imam tarafından yıkanıyor, kefenleniyor, gomuluyor. Yıkama sırasında şeytan da Hasan'a kaynar su dokuyor. Hasan gomuldukten sonra zincirlerle bağlı olarak cehenneme goturuluyor.

ŞEYTANDAN CAĞRI

Siyah kıyafetler icindeki Şeytan, `Gel Hasan gel. Benim dostumsun. Sen nereye gittiysen benim esirim oldun. Yoldan cıkmana vesile olan arkadaşlarınla tanışmana ben vesile oldum" diye onu karşılıyor.

Aynı VCD'de namaz vakti uyanması icin bir meleğin cağrı yaptığı Hasan, kalkmayınca, zincirle ateşin icine cekilerek cezalandırılıyor.

Korku icinde ağlayan ve yaşadıkları gozunun onunden film şeridi gibi gecen Hasan, bunları izlerken "Rabbim beni geri dondur" diyerek uyanıyor, namazını kılıp, affedilmesi icin dua ediyor.

İŞTE FİLMİN İLK SAHNESİ

İKİNCİ SAHNESİ

UCUNCU SAHNESİ

SON SAHNESİ