Son gunlerin sevilen dizi kahramanı Behzat C, İlhan Cavcav'ın oz yeğeni cıktı! Bugune kadar ilginc bir şekilde en yakınlarındaki insanların bile bilmediği bu gercek, Behzat C'yi oynayan Erdal Beşikcioğlu'nun Genclerbirliği Kulubu'nu ziyaret ettiği sırada dile getirildi!
Sevilen televizyon dizisi Behzat C'nin oyuncu ekibi, Genclerbirliği Kulubu'nun altyapısındaki futbolcularla bir araya geldi. Behzat C roluyle buyuk bir hayran kitlesi kazanan ve Genclerbirliği sevgisini diziye de yansıtan Erdal Beşikcioğlu, bu sevginin oz amcası İlhan Cavcav'dan kaynaklandığını acıkladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde duzenlenen soyleşiye kulup başkanı İlhan Cavcav, yoneticiler ve kırmızı-siyahlı kulubun altyapısında oynayan futbolcular katıldı.
Dizi oyuncularından Erdal Beşikcioğlu (Behzat C), genc futbolcu adaylarını bir arada gormenin kendisini sevindirdiğini belirterek, ''Cok heyecanlandım. Bir takım olmak cok onemli. Genclerbirliği 4 gencin bir araya gelmesiyle kuruldu. Bu genclik heyecanını devam ettirmek cok onemli. Bu heyecanı devam ettirdiği icin başkana teşekkur ediyorum'' diye konuştu.
Yonetmen Serdar Akar'ın ''Hayat fena halde futbola benzer'' sozune dikkati ceken Beşikcioğlu, ''Behzat C'de de bir takım oyunu oynuyoruz'' dedi.
''Dizide neden bu kadar kufur var'' yonundeki soru karşısında Beşikcioğlu, İlhan Cavcav'a donerek, ''Başkanım siz tribunden ediyor musunuz'' sorusunu yoneltti. Cavcav da gulerek, ''Bazen'' yanıtını verdi.
Beşikcioğlu ayrıca dizinin, ''hayatın icinden bir dizi'' olduğunu ifade etti.
Beşikcioğlu ayrıca dizinin, ''hayatın icinden bir dizi'' olduğunu ifade etti.
"AMCAM YARIM ASIRDIR BAŞKAN!"
''Neden Genclerbirliği'' sorusunu ise Beşikcioğlu, ''Amcam yarım asırdır burada başkan. Daha ne olsun. Ayrıca ağabeylerine kızan 4 liselinin bu kulubu kurması'' şeklinde yanıtladı.
''Neden Genclerbirliği'' sorusunu ise Beşikcioğlu, ''Amcam yarım asırdır burada başkan. Daha ne olsun. Ayrıca ağabeylerine kızan 4 liselinin bu kulubu kurması'' şeklinde yanıtladı.
Erdal Beşikcioğlu, ''Oyuncu olmasaydınız, ne olurdunuz'' yonundeki soruya da ''Ben masada oturmayı sevmiyorum. Ya yeşil sahalarda ya basketbol salonlarında olurdum ya da savaş muhabirliği yapardım'' yanıtını verdi.
CAVCAV: "ERDAL, KARDEŞİMİN COCUĞUDUR"
İlhan Cavcav ise ''Erdal, oz ve oz yeğenim olur. Kardeşimin cocuğudur. Kendisiyle onur duyuyorum. Ekibiyle beraber herkesin izlediği bir program yapıyor. Diziyi izleyebilmek icin hafta sonunu zor ediyorum. Her zaman kendisinin ve ekibinin yanındayım'' diye konuştu.
İlhan Cavcav ise ''Erdal, oz ve oz yeğenim olur. Kardeşimin cocuğudur. Kendisiyle onur duyuyorum. Ekibiyle beraber herkesin izlediği bir program yapıyor. Diziyi izleyebilmek icin hafta sonunu zor ediyorum. Her zaman kendisinin ve ekibinin yanındayım'' diye konuştu.
Daha sonra dizi ekibi, altyapı futbolcularıyla birlikte sahaya cıkarak top oynadı.
Ote yandan İlhan Cavcav, soyleşi sonrası Erdal Beşikcioğlu'na, sırtında oyuncunun dizideki isminin yazılı olduğu 10 numaralı forma hediye etti.
Kaynak: ligtv.com.tr