esselamun aleykum
BU SETLE HEM KURAN OĞRENECEKSİNİZ HEM DE HATİM İNDİRECEKSİNİZ
Dunyada ilk defa 53 vcd den oluşan Kuran Okulu'u İsimli eğitim setinin yapımı 30/04/2005 tarihinde başlayıp, 30/12/2005 yılında Kahire'de Maka Soft programcılık tarafından sekiz ay gibi surede tamamlanmış olup, hocası Musatafa Lahuni ve cocukların sesinden hazırlanmıştır.
41 VCD Tam Kuran Okulu
6 VCD Elifba
2 VCD Tecvid
2 VCD Namaz Oğreniyorum
1 VCD Kısa sureler Oğreniyorum
1 VCD Oğrenen cocukların okuyuşları ve Abdulbasid Abdussamed'in makamlı kıratlarında secme kısa sureler.
NOT- Bu setin Sadece 29 Vcd Simdilik eleimizde bulunmakta Diger vcd ler elimize gecerse insAllah upload yapilacak...
Not-egitimseti yazan zipli dosyayi winrarla cikarin videolari MPEGAV isimli dosyanin icine atin sanra bilgisayarda bakmak icin AKDEM.exe calitirin dvd playerde izlemek icin cd ye yakin...
ALLAH... O'ndan başka ilah yoktur. Diridir, kÂimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Goklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun katında şefaatte bulunacak kimdir? O, onlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hic birşeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kursusu, butun gokleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na guc gelmez. O, pek yucedir, pek buyuktur. (Bakara Suresi 2/256)
LA İLAHE İLLALLAH
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Kur'an-ı Kerim Oğretim ve Hatim Seti 53 VCD Mustafa Lahuni ve Cocuklar