Beni Boyle Sev’den bir başarı daha!

Beni Boyle Sev dizisine bir odul daha! TRT 1 ekranlarında yayınlanan Zeynep Camcı ve Alper Saldıran’ın başrolunde oynadığı Beni Boyle Sev dizisi odule doymuyor…

Trt 1 ekranlarının en fenomen dizilerinden biri olan, başrollerini Zeynep Camcı, Alper Saldıran, Burcu Altın ve Umut Kurt gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Beni Boyle Sev, sosyal medyada ve ozellikle genc kitle tarafından ilgi gormeye devam ediyor. TRT1 ekranlarının fenomen dizisi “Beni Boyle Sev” 2015 yılına da odulle başladı. Mimar Sinan Guzel sanatlar Anadolu Lisesi oğrencilerinin her yıl duzenledikleri “yılın en iyileri” odul toreninde “Beni Boyle Sev” 2014 yılının en iyi televizyon dizisi odulunu aldı.

Okulun konferans salonunda duzenlenen geceye “beni Boyle Sev” oyuncularından Zeynep Camcı, Onur Sermik ,Yonetmen Levent Turkan ve Yapımcı Başak Binguller katıldılar.
Gecede ayrıca Zeynep Camcı en iyi kadın oyuncu ve Alper Saldıran en iyi erkek oyuncu odulunu aldılar.
2015 yılına odule başlamanın bu yılın aynası olduğunu soyleyen yapımcı Başak Binguller “yeni yıla bir odulle başladık. Oğrenci kardeşlerimiz bir kez daha bizi baş tacı ettiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkur ediyoruz. Yeni yıla nasıl girersen oyle deavm eder diyorlar bizde odulle girdik demekki bu yıl odullerle dolu gececek ne mutlu bize” dedi.

televizyongazetesi