Esselamu Aleykum Ve Rahmetullah
Bazı mevcut olan olumsuzluklar dikkatimi cekmiş,goruntusu bir iş adamı ama bu kişi hakkında duyduğum ve gorduğum hic te normal olmayan hadiseler sonucunda,bir yeri gozlem altında tutuyordum.Ondan sonra bazı, dunyanın dengesini bozan gerceklere ulaştım.Bunların boyunu aşmış ve bircok olumsuzlukların zuhur edeceğinin farkına varınca oradan bazı kayıtlardan bir tanesini elime gecirebildim.Ve orada cok korkunc bir gercekle karşılaştım.Butun Alimlerin korktuğu Peygamber Efendimizin(s.a.v) bile gozumun bebeği değipte duasını okuyamadığı ve bu asra kefaret olarak bağışladığını oğrendim.Bir ağac ağzını nasıl acıpta insanı yutabilir.Fotoğrafta solda gorunen o cocuk, ve kafasındaki ucgenin kayanın uzerindeki azap goren,dehşetli azap icerisinde olan birisinden tureyeceğini gosteriyor.Bir insanın alnında işlenmiş bir ayyıldız nasıl olabilir.Dunyaya ana rahminden gelişimizi ve ahiret alemini gosterip ve kayanın uzerinde net bir şekilde azap icerisinde olduğumuzu gosteren ve daha da anlatamadığım goruntunun mevcut olduğu iki fotoğrafta da net olarak gorunen bu kayıtları butun muslumanların haberdar olması ve dua edebilmesi icin gerekli gordum.Hakikatte bunların boyunu aşmış ve bunların kim olduğunu bende bilmiyorum.
Manevi boşlugu oluşturan dunyanın dengesini bozan 7. ci hukmu anlatıyor. sonucta insanlık dışı bir vahşetle ve butun dunyayı yerinden sallayacak bazı gercekleri anlatıyor.Bu fotograf candan bir yansımadır.internette bu resimde hakikat arıyoruz adı altında yayınlanmış ilmine amel edemeyen cahil alimler bir takım sacma yorumlarda bulunmuşlar.orda resimde kişinin nasıl buyuk bir vahşetle kayanın uzerine indirildigi ve o manevi boşlugu kapatan kişinin canının nasıl buyukbir vahşetle parcalandıgını ve kayanın uzerinde elikolu baglı kişinin kafasının bulundugu bolgede bir yaratıgın o kişiyi yutmak istedigini gosteriyor.koprunun yanındaki kayadaki suret ve cevresindeki kemik yıgınları cok korkunc garip olumlerin olacagını anlatıyor,o fotografta olmayan cocuk pis amelli insanların dunyaya getirecegi cok şerri bir kişi oldugunu anlatıyor,fotografın sağ tarafında o fotografın bitiminde ise kabir halkı icerisindeki azap goren insanların bizim ustumuzdeki azaptan korktugunu gosteriyor.agacın azgını acması ise o insanın bildiklerinin kotuye kullandıgını gosteriyor.pardesusunun aşagısında ise beyaz işeret edep ve hayayı ayaklar altına alacagını soyluyor, anlındaki ay yıldızın bedenine kazılması ise peygamber efendimizin kılınc sallayamayıpta bu asrı gorup bu asırdaki vahşeti insanlık dışı oldugunu gorunce hz.hamza ve diger sahabeyi kiramın şehit olamsına sebep olup manevi bir boşlugun oluşmasına sebebiyet verir.bundan dolayı hasan ve huseyinin duasını yapamayıp bu asra kefaret olarak bagışlamıştır..anlındaki ay yıldızın işareti ise pis amel sahiplerinin turkiyede oldugu belirleniyor.bu kişilerin bulunup tovbeye alınmadıgı takdirde dunya dengesini bozan cok garip olumler mevcut olacaktır.olagan dışı doga olayları oluşacaktır.cunku manevi bagın kurulmasını engelleeycekler,18 yıldan beri maneviyat ve tasavvuf ilmin ozu olmasına ragmen yok. Zahiri ilim sadece bir ateştir.rahmet isteyecek can olmadıgından dolayı dunyanın dengesi hızlı bir şekilde bozulacaktır.butunleşmemize engel olan mevcut olan bir cok goruş var,ama bu goruşleri kendi bunyemizde yonlendiriyoruz halbukise en emin goruş Muhammedul emin goruşudur.cahillerin yanında maneviyat ve tasavvuf yoktur.bilenların yanında yok yok.onlar icin rıza kapısından başka bir kapı yoktur.Allah rızası icin bir şeyler yapın…….
Peygamber efendimizin kılıc sallayamadığı pis amel sahipleri Adana ve Tarsus ta uzerlerine gelen azabın hukumleri getiren bu fotoğrafta gorulen kişinin uzerine yuklenip 7 gunde Allahın Rahmetiyle avunduktan sonra,Hak nazarıyla bakıp bu fotoğraftaki cok korkunc alametler cıktı.Bu fotoğraf 7. hukmu anlatıyor.Ashab-ı kehvf te yeryuzune dağılan zulmun cığlıklarını ve feryadını 6 kişi zahirde duydu.Tarsusta amel sahiplerinin birinin vefatı ile ilgili kabir halkının feryadını ve ordaki kalkan azabı 4 kişi zahirde gordu.Adanada amel sahiplerinin uzerine gelen azabın zerresini kedinin uzerine yuklenince tuylerini dokup yara bere icinde cok feci bir şekilde evvelsi gun can verdi.Canlı bir tavuğun uzerine yuklenince ici yanmış ve pis kokular icerisinde curudu.Yeryuzune cok korkunc zulum ve bundan dolayı garip garip olumler,tıpta caresi olmayan cok korkunc hastalık ve olumlerin olacağına işaret ediyor.Muslumanlar gayri Muslimlerin yaptıklarını gecerek,dunyanın dengesini cok acımasız bir şekilde bozdular.Allahla Muhammad(S.A.V) Aşkına Kuran-ı Kerime sarılın,aksi takdirde gelen bela ve musibetlere razı olun,başka carenizde yok zaten?
ŞEYTANI LAİN ZALİMDİR.ONA UYANLAR ODANDA ZALİMDİR.HAKİKATİ BİLENLER HEPSİNDEN ZALİMDİR.ONLAR ZULMU HAKEDERLER.ŞAYET HAKETTİKLERİ ZULMU BULSALAR HAKKIN DEFTERİ KAPANIR.AMA BİR MUDDET SONRA HAKETTİKLERİNİ BULMALARI HAKTIR.AMMA DUNYADA AMMA AHİRETTE KİM NEYE VESİLE OLDUYSA ONU BULACAKTIR…
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Ahİr zaman alamatlerİ