BİRAZ UZUN AMA COK ONEMLİ SİZİNLE PAYLAŞMAM GEREK!
Merhaba arkadaşlar.
bir islami sitede gezinirken vesvese ile ilgili birşeyler okudum.bir cok arkadaşımızın aklına namazda veya diğer zamanlarda kufur sayılabilecek ve haşa Allah'a kufur ve sovme derecesinde duşunceler ve sozler geliyormuş.Aşağıda yazan yorumlarda o kadar zor durumlarda olanlar varmış ki cok cok uzuldum okurken hatta biri bir yerden atlasam oldursem de kendimi kurtulsam diye duşunuyormuş.İnsanların zihinlerini o kadar meşgul ediyor ki bu vesvese denen şey.Bir cok kişi de cokca bunun gecmesi icin Allah'a cokca dua ediyor.Dediğim gibi bunları okudum cok uzuldum ve aramızda bu hastalığa muzdarip olanlar vardır diye ben de size burdan birşeyler bildirmek istedim:
ARKADAŞLAR BİR ZAMANLAR BEN DE BU HASTALIKLA DERTTEYDİM BENİM HAYATIMI O KADAR COK MAHVEDİYORDU Kİ AKLIMA NELER GELİYORDU NELER KENDİMİ NE KADAR SIKIYORDUM BİLEMEZDİNİZ BUNLAR AKLIMA GELMESİN DİYE..ALLAH'A SOVME DE VARDI BUNLARIN ARASINDA BİR GUN CAMİ İMAMINA GİTTİM DEDİ Kİ SANA ŞEYTAN MUSALLAT OLMUŞ DEDİ.BENİ OKUDU VE BANA NAS VE FELAK SURELERİNİ AKLINA GELDİKCE OKU DEDİ.BUNLARI YAPIYORDUM AMA SOSYAL HAYATIMI BU ŞEY O KADAR ENGELLEMEYE BAŞLAMIŞTI Kİ ARTIK DAYANAMADIM VE BUNU İNTERNETTE ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM.BAKTIM Kİ BU BİR PSKİYATRİK HASTALIKMIŞ.ALLAH'A SOVME VE BENZERİ KUFUR SOZLERİ İNSANDA BEYİNDEKİ HORMONLARLA İLGİLİ BİRŞEYMİŞ.(TABİ BU ALLAH TARAFINDAN BİR İMTİHAN DA OLABİLİR BİLİM VE DİN İLİŞKİSİNİ TAM BİLMİYORUM ALLAH BİLİR.) BİR PSİKİYATR'A GİTTİM VE YAŞADIĞIM HERŞEYİ ANLATTIM.O DA BANA BUNUN BİR TAKINTI HASTALIĞINI OLDUĞUNU ANLATTI(İSTEYENLER İNTERNETTEN OBSESYON VEYA OBSESİF KELİMELERİ İLE BU GİBİ HASTALIKLARI BULABİLİR.) BANA BİR İLAC VERDİ DOKTOR VE BUNU UZUN SURE KULLANDIM VE SONRA PSİKOLOGTAN TERAPİDE ALMAYA BAŞLADIM.ŞU AN COK İYİYİM ALLAH'A ŞUKUR.
ARKADAŞLAR TABİ Kİ ALLAH'A DUAYI VE İBADETİ ELDEN BIRAKMAYALIM AMA ONCE BİR DOKTORA GİDELİM SONRA ALLAH'A TEVEKKUL EDELİM.
BU YAZIYI İCİMİZDE BELLİ BOYLE BİR HASTALIĞA DUŞEN ARKADAŞIMIZ VARDIR DİYE YAZDIM İNŞALLAH İŞİNİZE YARAR !
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Allah'a SOvme (haŞa) Ve KUfUr İle İlgİl DUŞUnce Ve SOz Vesveselerİ!! Cok Onemlİ !!