bismillahirrahmanirrahim..

berat kandili gecesini ihya etmişdik elhamdulillah..

normal zamanlarda bizim burada yani ikamet etdiğim yerde hatme-i hacemiz carşamba ve pazar yatsıdan sonra yapılıyordu ...

lakin carşamba gecesi berat kandili olduğundan perşembe gunune alınmışdı..

sohbete ve de zikre katılmak amacı ile hatme-i haceye gitmiş idim...

camiden cıktıktan sonra ihvanların toplandığı yere gitdim..

hatme 'den sonra eyub hoca ki mana ehli sen vakkas kardeşinin başından gecen hadiseyi duydun mu...

duymadım efendim dedim...

hadi vakkas bi daha anlatda bi daha dinleyelim dedi eyub hoca...

bende mereklandım hadi anlat birader dedim heyacanla tam yanımda oturuyordu...

dedi ki...

;

bundan 2 hafta evvel iş den cıkmış idim..cok yorgun ve de stresli idim..

otobuse bindim.

yol cok kalabalık idi..

neyse arkaya gitdim bir kişilk boş yer vardı en arkada..

oturdum...

biraz dinleneyim ve de rabıta yaparım duşuncesi ile gozlerimi kapadım..

aradan 15 dakika kadar gecti gozlermi actım bi de karşımda bana bakan takkeli sakallı bir yaşlıca bir amca gordum...

bana gulumseyip selam verdi...

selamını aldım...sen nerdensin dedi hemen anında yoksa mahmud efendinin misin diye sordu..

bende herkesin icinde şaşırdım boyle soruya muhatap olunca ama elhamdulillah dedim...

sonra onun yanından bri kalkınca gel dedi yanıma otur.sohbete başladık ordan burdan...kendisinin de bir murşidi olduğunu lakin suriyede olduğunu ve de kadiri olduğunu soyledi...

doğal olarak kendi efendisini bana ovdu..en son benim efendimin 2000 den fazla ihvanı var dedi...

bende başladım efendiyi anlatmaya en sonda da benim efendimin bilinen 5 milyondan fazla ihvanı olduğunu soyledim ...

bunu duyunca doğrudur dedi..

bak dedi sana başımdan gecen hadiseyi anlatayım dedi..

dinliyorum dedim..

;

'YILLAR EVVEL BEN ABDULKADİRİ GEYLANİYİ RUYAMDA GORMEK İCİN HEP NAMAZ KILAR DUA EDERDİM...

LAKİN GOREMEZ COK UZULURDUM...

SONRA Bİ GECE RUYAMDA BİRİ BANA SEN EĞER ABDUL KADİRİ GEYLANİYİ GORMEK İSTERSEN MAHMUD EFENDİ VAR ONA GİT DEDİ...ŞAŞIRMIŞTIM DEDİ..

SONRA YİNE GORDUM AYNI RUYAYI...

KARAR VERDİM MAHMUD DENİLEN ZATI BULACAKTIM...ADINI DUYMUŞDUM AMA BİLMİYORDUM NERDE OLDUĞUNU...

SORDUM SORUŞTURDUM , SOHBET VERDİĞİ YERE GİTDİM Bİ KAC GUN...

EN SON SOHBETİNDE SOHBETİ BİTİRDİKTEN SONRA MAHMUD EFENDİ GERİ DONERKEN BANA BAKTI VE DEDİKİ...

EVLADIM İNŞALLAH MURADINA NAİL OLURSUN...!!!

VE BEN O GECE MAHMUD EFENDİNİN HURMETİNE SEYYİDİMİ GORME ŞEREFİNE NAİL OLDUM.!!!!!