s.a arkadaslar.. benim annem yaklasık 1 yıl once vefat etti. cok hastaydı kanserdı son 3-4 ay yataktan kalkamaz hale geldi. ben evin en kucuguyum. 19 yasında bi kızım. kucuk olmak haliyle sımarıklık getirdigi zamanlar olmustur. annem benim herseyımdı. hastayken odadan aglayarak cıkıodum ne dedigini anlayamıodum. uyusturucu haplarla uyuodu surekli. o gunler hayatmn son zamanlarıydı. duşunduğun tek bişey vardı oda annem vefat etsin ilk gunleri atlatayım bana daha bişey olmaz dedim. annem vefat etti ilk gun ezandaki cagrı beni mahvetti cenazeye gitmedm bakmadm evden cıkartılırken. ezandaki cagrı annemi soyledi battal eşi miyase ... mahvoldm nasl agladm anlatamam cok titriodum kendimi tutuodum ama yinede cok titriodum. ablam saglıkcı o cenazedn geldi hemen hastaneye goturduler. bana su icirdiler oructum (burdan 61 tanemi tutacgm) ilk sorum bu. hastane igne yaptılar vsvs. ama iyiydm gercekten gulebiliodum. annem cok agrı cekiodu onu oyle gormek daha zordu. ilk gunler gecti Allah sabrını verdi tamam atlattım dedim. Oysa yanılmısım cok arıyorm cok aglıyorm dun anneler gunuydu mesela. anneme cok iyi baktım. annemn hasta oldugu zaman ben lise sondaydm harclıgımı harcmazdm dısardan yemek yaptırıp zorla yedirttirirdm kucuk oldugumdan nazlı oldugum nazım geciodu.. oda yiodu azda olsa.. icimde pek pismanlık yok anneme sunu yapmsaydm bunu yapmsaydm diye. dedigim tek bısey var onu yormsaydım benı sabahları okula gotururdu gelip alırdı istedigim seyi parası olmasa da alırdı. biyere gidelim diye cok tuttururdum o konudada cok uzmusumdur. simdi 1 gun gormesem ertesi gun ruyamda goruyorum. suan uni.1 deyim memlketim dısında ogrencym. annem cok buyuk eksik keske olsaydı diyorum cevremdekiler goruyorm adamlar memlketlerine gidiolar annem sunu yaptı bnu yaptı bilmem ne. boyle bi uzuntu olamaz. ben annem vefat etmeden 1 gun once balkonda yatıodum ama uyanıktım annem yanıma geldi sevdigim yemegi yapms tavayla getirmiş yanıma oturdu kalk ye sevdigin yemegi yaptm diodu ama uyumuodum gerckten gelmsti yemegi yedim anne geri donme dedim donmem gerek dedi ve gitti o gece ruyamda goruyorum annem pardesu giymiş bizim orda bi yol var ordan gidio krem rengi bi pardusesi vardı onu giymiş boyuda iyice uzamıstı. arkadasından kostm ama biyerden sonra kosamıodum cok aglıodum anne gitme sana orda kim bakack kim ihtyclarını karsılayack diodum ama arkadasına bakmadan gitti.... sabah annemin olumuyle uyandm. şimdi ise surekli ruyamda goruyorum. korkuyorm belkide. bazen her sabah annemin oludugunu duşunerek uyanıyorm. annem zaten oldu uzulmeyeym dıyorm bu ruya beni korkutmasın diyorm. elimden gelldigince duada ediyorm her namazda. her cuma yasin okumaya calısıyorm... ama yinede.... bazen yasayamayck duruma geliyorm tamam bitti diyorm buraya kadarms dıyorm.. zor cok zor...