bu konu daha once acıldımı bilmiyorum mailime gelmişti bende sizlerle paylaşmak istedim saygılar.
MEDİNE-İ MUNEVVEREDEN GELEN BU VASİYETNAMEYİ OKUYUNUZ VE OKUTUNUZ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Medine-i munevvere de Turbe-i Şerif Hatibi Şeyh Ahmet Diyor ki;
Vallahulazim bu vasiyetnamede zerre kadar yalan yoktur.Bir Cuma gecesi namazımı eda edip uyumaya varmıştım.Harem-i Şerif tarafından Ya Şeyh Ahmet diye bana bir nida geldi.
Lebbeyk ya Resulallah deyip Peygamber efendimiz(s.a)'in şahsını gordum. Resulallah (s.a) şoyle devam etti:Ya Şeyh Ahmet Allah-u Teala huzurunda yuzum kalmadı.Sana haber veriyorum ki gecen cumadan 16000 kişi oldu.İclerinden hic Musluman cıkmadı.Gelenlerin amel defterlerini kara ve sol elinde gordum.
Ya Şeyh Ahmet!
Evvela ana ve babalarına asi oldular ve zekatlarını men ettiler,hacı olup haram yemeyi adet ettiler,herkes nefsinden başka bir şey duşunmedi,yuzlerinde haya kalmadı.Dunya malı ile nasip olan tartılarına hıyanet etmeyi adet ettiler.
Ya Şeyh Ahmet!
Benim ummetime haber eyle;yaptıkları gunahlardan tovbe etsinler. Ya Şeyh Ahmet! ummetlerime haber eyle kıyamet alametleri zuhur ediyor.Hak teala ya asi olmasınlar.Cok yakın zamanda uc gece guneş tutulacak,uc gunden sonra mağripten doğup maşrığa batacak.kuran-i kerim insanların yuzune gorunmeyecektir.Ummetime soyle gunahlarına tovbe etsinler yakın bir zamanda İsa(a.s)'ın inmesi zuhur edecek.
Ya Şeyh Ahmet! Ummetime haber eyle,kudret kalemiyle her kim bu vasiyetnameyi bir koyden koye,bir kazandan kazaya,bir ilden ile,bir devletten bir devlete gonderirse huzur-u mahşerde gunahları affedilir.
Hz.Muhammet Mustafa (s.a.v)i şahsi gormuş olur.Kim vasiyetnameyi işi tipte yazmazsa bir koye veya başka bir yere gondermezse,yuzu kara ola.Turbe-i Şerifin hatibi Şeyh Ahmet 3 defa yemin edip,Vallahulazim vasiyetnamede yanlış bilgi verirsem bu dunyadan imansız gideyim.15 gunde Medine-i Munevvere de yazılmış olup TUM MUSLUMANLARA gonderilmiştir.
NOT:BUNU HER MUSLUMANIN OKUMASI İCİN ELİNİZDEN GELENİ YAPINIZ.
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- Bakarmısınız