selamun aleykum dostlar
akşam akşam biraz keyfinizi kacırayım dedim.ne de olsa akşam yemeği vakti yaklaştı.
ama mesajı okumadan once youtube veya herhangi bir video paylaşım sitesi girerek ACLIK diye bir aram yaptırmanız ve sonuclardan bir iki videoyu seyretmeniz.sonra biraz bana kulak vermeniz sonra da kendi vicdanınıza kulak vermeniz.

izlediyseniz şimdi biraz bu deliye kulak verin isterim dostlar.o videoları seyrettikten sonra artık o insanlardan mesulsunuz(kusura bakmayın bunu baştan soylemem gerekirdi) ama mesul olduğunu bilmek gercekten hicbir fayda vermiyor bir adım atamadıktan sonra.sizlerden ricam bu akşam yemeğinize annenizin eşinizin kendinizin hazırladığı o mis gibi yemeklere oturmadan once biraz olsun duşunun.ağzınıza o ilk lokmayı atmadan once biraz duşunun Rabbimizin bize olan lutfunu kendi şımarıklıklarımızı ve o insanların hallerini.bizim fuzuli olarak israf ettiğimiz sularla emin olun orada bir aile belki bir kac gunluk İCECEK su ihtiyacını karşılar.bizim beğenmeyip burun kıvırdığımız bir cok yiyecek emin olun oradaki insanlar bırakın tadını adını duymamıştır.bize cok basit gelen bir kahvaltı sofrası emin olun oradaki pekcok insanın omrunde bir kez bile goremediği ve goremiyeceği bir sofradır.

şimdi olayın ozune gelirsek lafla hicbir zaman peynir ekmek gemisi yurumuyor ve ben burada tvlerin yaptığı gibi duygu somurusude yapmak istemiyorum.demem o dur ki biz frmtr insanları olarak ALLAH ın bir kulu ve Onun Rasulu Hz.Muhammede iman etmiş insanlar olarak oradaki,ulkemizdeki ve dunyanın geri kalanındaki yardıma gercekten muhtac olan insanlar icin ne yapabiliriz?

butun frmtr ailesini adminleri/moderatorleri fikir alışverişine cağırıyorum.lutfen dostlar gelin karınca kararınca bir şekilde ulkemizde ki cevremizdeki oralardaki ve dunyanın geri kalanındaki insanlara ulaştıralım bir şeyler.buralardaki guzel fikirler duşunceler sadece buraya yazıldığıyla kalmasın AMELE donuşsun.

fikirlerinizi neler yapılabileceğini burada yazalım ve harekete gecelim.Emin olun oralara gercekten yazıldığı cizildiği kadar yardım yapılsa oralar ihya olurdu.

gonullu olarak birşeyler yapmak isteyen olursa fikirlerini buradan paylaşsın

ALLAH hepimize butun inanlara kendi yolundan yuruyenlere hayırlar versin,hayırlar ile karşılaştırsın,bizlere verdiği rızıkların nimetlerin şukrunu eda etmeyi nasip eylesin,bizi şukrunden gafil bırakmasın.