Merhaba

Bu burdaki insanlarin alisik olmadigi bir konu olacak ama icimdeki bu duygulara bir arac bulup, icime tikamak yerine disari salmak istiyorum. Kimseye yada birseye hakaret olarak acilmiyor bu konu.

Islam Dunyasinin genelini gecelim, Muslumanlardan Medya vs. sayesinde gorduklerimizi gecelim, gunluk hayatta bile yasadiklarim beni Muslumanlara karsi nefrette surukluyor. Beni rahatsiz eden, bende aslinda boyle duygularin olmamasi, nefret nedir ben bilmem aslinda.
Hayatimda beni aldatan, guvencimi kullanan ve kotuluk yapmak isteyen bunca insan oldugu halde ben bunlarin hicbirine nefret duyacak kadar ileri gitmedim, gidemedim, bu benim yapimda yok.

Boyle bir yapima gore, yinede bu Islamdan ve Muslumanlardan nefret etmeyi kesemiyorum. Ben dunyada cok gezmis birisiyim. Hayatimin buyuk bir kismini Turkiye disinda yasamis bir insanim. Hristiyanlar ile yasadim, Ateistler ile yasadim ama bu Musluman milleti kadar ahlaksiz bir Millet gormedim, ister davranislari olsun, ister serefsizlikleri ve namussuzluklari olsun, bu fesatliklari, baskalari hakkinda, tanimadiklari insanlar hakkinda igrenc seyleri istemeleri, kotuluk istemeleri.

Sadece kendi cevremden ve iki hafta once olan gunluk hayatimdan yasananlardan ornek vereyim. Dedemin tarlalarini satmaya Tapu dairesine toplandi tum Aile. Dedemin 8 cocugu var ve acliktan yanliz basina olmus adam. Dedemin tarlalarini sattik, kafa basi yaklasik 9 Milyar para dustu. Teyzemlerim ve dayilarim 25 senede adamin mezarini yapmamislar. Dedemin ve Ninemin mezarini yapmak icin kafa basi 400 Lira toplamak istedik, ki bunu yapacaklarimiz onceden biliyordu.

Parayi alir almaz kacmaya basladilar. Ben durdurdum parayi istedim. Carsafli teyzelerim, kendi Babalarin tarlasinin parasini alip, kendi babalarinin mezarini yapmaya bile para vermek istemediler. ucunden zorla aldim birisi vermeden gitti.

O gun birdaha bu Islam rezaletine ve Musluman serefsizligine sahit oldum. Bu Islam milleti kadar boyle olan baska Millet yok bu dunyada.