YARADANIMIZ'DA Boyle buyurur da;
“Biz seni ancak Âlemlere rahmet olarak gonderdik.”
(EnbiyÂ, 107)
O'nun İlim sıfatının tecellisi bu Mutefekkir ve İlim insanları, Resulûne riayet edip biat etmezler mi???

İnsanlar her şeyden daha fazla Muhammed'e kulak vermelidir. Diğer butun sozler Onun karşısında boş sozlerdir.
(Thomas Carly)

Hz. Muhammed'i sevmeyenler Onu yeterince tanımayanlardır.
(Gibson)

Butun zamanların en buyuk lideri Muhammed idi.
(Prof. Jules Masserman)

Ben şahsen Hz. Muhammed'in hayranıyım.
(Sosyolog V.D Eratsen)

14 asır gecmesine rağmen, Hz. Muhammed, bu zamanın tek rehberi, tek hidayet Resuludur.
(Raymons Lorenge)

Muhammed hurmet ve saygıya fazlasıyla layıktır.
(Tolstoy)

Muhammed, tarihte dini ve dunyevi acılardan en ustun başarıya ulaşmış tek kişidir.
(Prof.Dr.Micheal Hart)

Ben bu hayret uyandırıcı insanın hayatını inceledim. Benim goruşume gore Onu insanlığın kurtarıcısı olarak tanımamız lazımdır.
(Bernard Shaw)

Hic kimse Muhammed'in kurallarından daha ileri bir adım atamaz.
Biz Avrupa milletleri, medeni imkanlarımıza rağmen Hz. Muhammed'in son basamağına varmış olduğu merdivenin daha ilk basamağındayız.
Şuphe yokki bu yarışmada kimse Onu gecemeyecektir. (Geothe)

Buyuk İslam Peygamberi, Yuce Yaratıcının katına cıkıp, Onunla buluşmuştur. Ben Mirac'a butun kalbimle inanıyorum.
(Dostoyevski)

Sana muÂsır bir vucud olamadığımdan dolayı muteessirim ey Muhammed (a.s.m.)!
Muallimi ve nÂşiri olduğun bu kitap senin değildir. O LÂhûtîdir. Bu kitabın LÂhûtî olduğunu inkÂr etmek, mevzû ilimlerin butlÂnını ileri surmek kadar gulunctur.
Bunun icin, beşeriyet senin gibi mumtaz bir kudreti bir defa gormuş, bundan sonra goremeyecektir.
(Prens BISMARCK)