regaib hepimizin bildiği gibi Allah In yuzu suyu hormetine bu alemleri ve bizleri yarattığı o mubarek insan sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) in anne rahmine duştuğu gecedir.

bir gun cebrail a.s Allah'a AllahIm benden daha ustun daha nurlu kimse varmı dediğinde hz.Allah ya cebrail şimdilik yok fakat senden once bile nurunu yarattığım habibim var der.
bunun uzerine cabrail a.s şukur icin iki rekat namaz kılar ve bu namaz bizim yılımıza gore tam bir milyon yıl surer.
bu hz.AllahIn hoşuna gider ve derki ya cebrail oyle geceler olucakki o gecede benim rızam icin kılınan iki rekat namazın sevabı senin bu bir milyon yılda kıldığından daha cok olucak der.
evet arkadaşlar bunun daha devamı var fakat kimsenin sıkılmadan okuması icin kısa yazdım.
umarım burdaki mesajı hepiniz anlamışsınızdır.
gecemi nasıl değerlendirdim:akşam namazından sonra camiye gittim biraz sohbet dinledim sonra yatsı namazını kıldık sonra tesbih namazı kıldık.
ondan sonra birbirimizin gecesini tebrik ettikten sonra eve geldim evdede biraz sohbet dinledikten sonra biraz kaza namazı kıldım ve Allah rızası icin iki reket namaz kıldım birazda kur an okuduktan sonra yattım.
Allah boyle gecelerde herkesin yaptığı duaları kabul etsin amin